Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
cıkk.. aradım bulamadım :63:
ben bu aralar sadece oğluşla ilgileniyorum valla. kendimle bile ilgilenmiyorum, herifi zatın salladım. 49 kiloya düşmüşüm, bu sabah tartıldım kahvaltıdan sonra :110: bu çocuk beni çok yoruyor.
Çünkü kendim takip etmiyorum🤣
Allah kolaylık versin canım benim🥰🤲🏻🧿

Ne habwer nasılsın bebek nasıl iyimi kaç aylık oldu annesi :nazar:
uykusuz, aksi, nalet... :KK14: buna şükür abla ama perişan haldeyim asdfgçgmrüçuufğ sen nasılsın? bebiş 3.5 aylık oldu. insta varsa ekliyim de gör :KK53:
Dr reglinin beşinci günü çağırdığı için henüz birsey konuşmadık kuzu, ins hemen alalım demez. Regl gelirse gidicem bakalım
bebito bazen kendiliğinden kayboluyor. inşallah öyle olur ama histereskopi derse de korkma sakın. ben bebek için olmuştum. çooookk hafif regl ağrısı gibi oluyor sonrası o kadar. o da 1 gün filan sürüyor zaten.

Çünkü kendim takip etmiyorum🤣
Allah kolaylık versin canım benim🥰🤲🏻🧿
amin nevom. valla tek bayına çocuk büyütmek ne zormuş. hele bu aralar sesini duyuyor. 5 dk yalnız bıraksam ev çığlık çığlığa gidiyor. sürekli ilgi istiyor ama sürekli sürekli sürekli sürekli :ruh:
Bu bebe yürüyünce 30 ineceksin diye korkuyorum aysom🤔
öyle olacak galiba aşko. koştukça eriyip biticem :KK14:

Ayyy canım perişkom çok geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın. İnş düzgün kaynar bu sefer 🥺 ah kuzum benim 💜 ev buldunuz mu🥺
Sağol teyzesi inşallah 🤲😘
Ay kuzu demeyi unuttum ben, bizim evi aldı bı adam karısı ile geldiler eve misafir hem tanışalım hem kontratı yapalım diye kiracıları olduk🤩 1700 e🤪

amin nevom. valla tek bayına çocuk büyütmek ne zormuş. hele bu aralar sesini duyuyor. 5 dk yalnız bıraksam ev çığlık çığlığa gidiyor. sürekli ilgi istiyor ama sürekli sürekli sürekli sürekli :ruh:

Çocuk büyütmek kolay değil🤭Çok şükür 🤲🏻🧿Bundan sonra en tatlı zamanları🧿

Yaaa yiruuum kiyamam😁 kolay gelsin kuzum minnagi op benim için 🤩😘😘😘
Aynı kiloya düşeriz senle böyle giderse 🤣

Çocuk büyütmek kolay değil🤭Çok şükür 🤲🏻🧿Bundan sonra en tatlı zamanları🧿
annem der ki: önce kanını, sonra canını, en son malını yermiş çocuk :KK53:
Yaaa yiruuum kiyamam😁 kolay gelsin kuzum minnagi op benim için 🤩😘😘😘
Aynı kiloya düşeriz senle böyle giderse 🤣
sağ ol cicim yaaa. keşke kilo vermesem. sırt kemiklerim sayılıyor artık :KK14:

X