- 24 Eylül 2018
- 97.233
- 292.582
Başınız sağ olsunSelaaaaaam
Çok özledim yala hepinizi
Bu arada çok feci bişey yaşadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağ olsunSelaaaaaam
Çok özledim yala hepinizi
Bu arada çok feci bişey yaşadık
Konya'da vuruldu ya doktor aşkoNe oldu
Bende kendi ile ilgili zannettimEvet ya onu biliyorumKonya'da vuruldu ya doktor aşko
Tahminen ondan bahsetti,belki başka bir şeydirBende kendi ile ilgili zannettimEvet ya onu biliyorum
Yakını olabilir miTahminen ondan bahsetti,belki başka bir şeydir
Aynı şehir ,olabilir aşkoYakını olabilir mi
Çok zor bir durumRabbim yakınlarına sabır versinAynı şehir ,olabilir aşko
Amin,biz bile bu kadar üzüldük ,onlara sonsuz sabırlar versinÇok zor bir durumRabbim yakınlarına sabır versin
Tedbir alınması lazımAvm ye bile girerken kontrol ediliyorAmin,biz bile bu kadar üzüldük ,onlara sonsuz sabırlar versin
Nisa 10 gün önce kaydıraktan düştü bileğinin iki kemiği kırıldı. Acile götürdük alçıya aldilar 3 gün sonra ortopediye götürdük ,yanlış kayniyormus doktor bağırta bağırta kırdı tekrar kemiği düzeltti tekrar alçıya aldirtti.Ne oldu
Ne başı gi o doktoru tanımam kuzu ama üzüldümBaşınız sağ olsun
Evet,hastaneye ne istersen sokabilirsin amaTedbir alınması lazımAvm ye bile girerken kontrol ediliyor
Ah kuzum ya,çok geçmiş olsun, kıyamam yaNisa 10 gün önce kaydıraktan düştü bileğinin iki kemiği kırıldı. Acile götürdük alçıya aldilar 3 gün sonra ortopediye götürdük ,yanlış kayniyormus doktor bağırta bağırta kırdı tekrar kemiği düzeltti tekrar alçıya aldirtti.
Ne başı gi o doktoru tanımam kuzu ama üzüldüm
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. İnşallah biran önce iyileşir kuzucukNisa 10 gün önce kaydıraktan düştü bileğinin iki kemiği kırıldı. Acile götürdük alçıya aldilar 3 gün sonra ortopediye götürdük ,yanlış kayniyormus doktor bağırta bağırta kırdı tekrar kemiği düzeltti tekrar alçıya aldirtti.
Çok yazıkKonya Şehir Hastanesi doktorunu vurdular ya bugün,kardiyolog
Çok geçmiş olsun canım yaNisa 10 gün önce kaydıraktan düştü bileğinin iki kemiği kırıldı. Acile götürdük alçıya aldilar 3 gün sonra ortopediye götürdük ,yanlış kayniyormus doktor bağırta bağırta kırdı tekrar kemiği düzeltti tekrar alçıya aldirtti.
Çok saçmaEvet,hastaneye ne istersen sokabilirsin ama
Aynen Mavişim,odası kan gölü olmuş Bir doktor nasıl zor yetişiyorÇok yazık
Hem de nasıl,zaten ortalık manyak doluÇok saçma
Bizim burada bu sıra böyleSürekli biri silahını çıkarıp birini vuruyorHatta en yakın bizim eve yakın bimin kasiyerini ayağından vurdularHem de nasıl,zaten ortalık manyak dolu