Ben de çok şaşırdımçayını alan gelir birazdan.
Herkes tatildeÇok sessiz kalmış burası
iyiyim ablacim sukur bakalim tatil planlari yapiyoruz ama icraat yok dahaMerhaba meleğim
Bayrama kadar temizlik , dondurucu için de ikramliklar planlıyorum. Hayat şimdilik fena değil. Sen de umarım iyisindir. Öperim gül yüzünden
simdilik iyi okul bitti derken kurslarla bogusuyoruzGüzel geçiyor canım ,kızlarla uğraşıp duruyorumsizin tatil nasıl geçiyor önümüzdeki hafta yazlığa geçiyoruz Allah kısmet ederse, bu yaz biraz daha zor geçecek, güneşten çok iyi korumam gerekiyor kendimi
GünaydınGünaydın
Günaydın
Günaydın
gunaydinGünaydın
Planların hayata geçer inşallah.iyiyim ablacim sukur bakalim tatil planlari yapiyoruz ama icraat yok dahaben de optum ablacim
simdilik iyi okul bitti derken kurslarla bogusuyoruzdikkat et canim hic biseycik olmaz insallah
ogretmen gorunce mutlulugumu paylasmak istedimPlanların hayata geçer inşallah.
Sağlıklı , huzurlu olun yeter.
Harika bir haberogretmen gorunce mutlulugumu paylasmak istedimbizim okulda loselere hazirlik adıns siniflari ayirdilar sinav sonuclarina gore
iki oglanda o siniflara secildi ogretmenim
kucugu zaten kesin diyordum ama buyugunden umudum yoktuoyle mutluyum ki anlatamam
insallah ablacim insallah hersey guzel olacakHarika bir haber
Miniklerin adına çok sevindim. Bahtlari açık olsun. Başarılar dilerim ikisine de. Hep mutlu edecek haberler al inşallah.
Günaydın canımGünaydın
herkesçikler nerdekieeeeeeeeee