- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.799
hep oyle abla Rabbim islerimizi zorlastirmasin kolaylastirsinKoşturma canımGünlerim çok yoğun geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep oyle abla Rabbim islerimizi zorlastirmasin kolaylastirsinKoşturma canımGünlerim çok yoğun geçiyor
baslayinca kapısak mıTemizlik hic bitmez ki yemek yarismasi suan yok degil mi
Aminhep oyle abla Rabbim islerimizi zorlastirmasin kolaylastirsin
Siz bilirsiniz artık yarisma basladiginda umarim gorurumKolay olabilir
O ev taşıyacak toplanıyorC A N O ne yapiyor goremedim
Hayir nooooooooooooo gozum korktu simdi yabaslayinca kapısak mı
İnşaallah canımSiz bilirsiniz artık yarisma basladiginda umarim gorurum
Tatil modu kızımla delirmeceler bir de haftaya eş ailesine gidilecek işte ne kadar mutlu olduğumu anlatmama gerek yok sanırım sen nasılsın minik im sağlığın keyfin nasılnasılsıniz nelee yapiyorsunuz :))
Nevreste
@HanimKelesimiGetir
Elhan
C A N O
@yasminsay
WunderLost
pearlshine
@Dahliadivin
umarim guzel olur :)) kizini bol bol öp mis gibi kokuyordur simdiTatil modu kızımla delirmeceler bir de haftaya eş ailesine gidilecek işte ne kadar mutlu olduğumu anlatmama gerek yok sanırım sen nasılsın minik im sağlığın keyfin nasıl
dogru tayin cıkmıstı :))O ev taşıyacak toplanıyor
Günaydın aşkomGünaydın
Selam minikim iyiyim ben çok şükür sen nasılsınnasılsıniz nelee yapiyorsunuz :))
Nevreste
@HanimKelesimiGetir
Elhan
C A N O
@yasminsay
WunderLost
pearlshine
@Dahliadivin
sukur bende iyiyim canim ne var ne yok tatil nasil geciyorSelam minikim iyiyim ben çok şükür sen nasılsın
Merhaba meleğimnasılsıniz nelee yapiyorsunuz :))
Nevreste
@HanimKelesimiGetir
Elhan
C A N O
@yasminsay
WunderLost
pearlshine
@Dahliadivin
Güzel geçiyor canım ,kızlarla uğraşıp duruyorum sizin tatil nasıl geçiyor önümüzdeki hafta yazlığa geçiyoruz Allah kısmet ederse, bu yaz biraz daha zor geçecek, güneşten çok iyi korumam gerekiyor kendimisukur bende iyiyim canim ne var ne yok tatil nasil geciyor
Ben de çok şaşırdım çayını alan gelir birazdan.Çok sessiz kalmış burası