- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.804
Ben iyiyim minnoium sağol,yarın gidecem mutfakta yemek işlerini hallettim kızçeme gidiyorum ufaklığın doğum günü var.nasılsıniz nelee yapiyorsunuz :))
Nevreste
HanimKelesimiGetir
Elhan
C A N O
yasminsay
WunderLost
pearlshine
Dahliadivin
masallah Allah guzel saglikli nice yaslar versinBen iyiyim minnoium sağol,yarın gidecem mutfakta yemek işlerini hallettim kızçeme gidiyorum ufaklığın doğum günü var.
Sen nasılsın
Çok sağol minnoşum,1 hafta erkene aldılar arife günü aslındada ogün tatile gidecekler.masallah Allah guzel saglikli nice yaslar versindogum gunu kutlu olsun iyiyim bende ablacim ayni devam :))
iyiyin sukur ablacim dizler hala ayni hic çökmüyorum gittigi yere kadar meniskuslerle devam :))Çok sağol minnoşum,1 hafta erkene aldılar arife günü aslındada ogün tatile gidecekler.
İyisin demi dizlerin ne alemde bu arada
Tamamen geçse aslında send eçok daha rahet ederdin bu minnoşumiyiyin sukur ablacim dizler hala ayni hic çökmüyorum gittigi yere kadar meniskuslerle devam :))
aynen ablacim aslinda duzenli kullansam kolajeni faydasi var da ben duzensizimTamamen geçse aslında send eçok daha rahet ederdin bu minnoşum
Düzenli kullanmıyormusun yoksaaa yapma böyle canısı kullan bak ağrılarında düzene girer en azındanaynen ablacim aslinda duzenli kullansam kolajeni faydasi var da ben duzensizim
Seni bekliodmhic ayamammış gibi degilsin yirummm
geldimSeni bekliodm
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınnasılsıniz nelee yapiyorsunuz :))
Nevreste
HanimKelesimiGetir
Elhan
C A N O
yasminsay
WunderLost
pearlshine
Dahliadivin
Yemek yapma haxirliklari basliyacak,sen nasilsin ,hiç girmeseydin taaa nežmn yazdimne yapiyorsun sekerimhosgeldin
iyiyim bende ablacim ne var ne yok bakayim dedimİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
bu aralar yogunum ev temizlik falanYemek yapma haxirliklari basliyacak,sen nasilsin ,hiç girmeseydin taaa nežmn yazdim
Temizlik hic bitmez kibu aralar yogunum ev temizlik falan
Koşturma canımiyiyim bende ablacim ne var ne yok bakayim dedim
Başlayacak katılacak mısınTemizlik hic bitmez kiyemek yarismasi suan yok degil mi
Katilmak isterim ,nasipse . Tabi zorlugu da onemliBaşlayacak katılacak mısın
Kolay olabilirKatilmak isterim ,nasipse . Tabi zorlugu da onemli