Kilo iyi değil ya zatıf oksun.Bence gayet iyi görünüyorKurumuşsun iyice
Kiyamam yaAmin canım
Küçük daha 7 yaşında
Kilo iyi değil ya zatıf oksun.Bence gayet iyi görünüyor
Çok şanslı tadını çıkarsın
İnşallah bir sey olmazAmin canım
Küçük daha 7 yaşında
Çıkarmışlar,test yapmışlar bekliyorlarmışİnşallah bir sey olmaz
O zaman daha zor olurBizim buralarda yerler var ama yürümek lazım
Çok şükür be nevoAnneliğinin tadını çıkar.Güzel taraflarını gör
51 ile kalmıştım zatenKurumuşsun iyice
İnşaallah sıkıntı olmaz nevoşBir koşturma yaşadım.Kurabiyeye başladım.Zil çaldıAşağıdan diyafomdan Komşunun kızını kene ısırmış hastaneye götürür müsün diyorlar?
Hemen üstümü giydim koştum neyse babası gelip götürmüş
Yetişemedim diye üzüldüm ama neyse gitmişlerUmarım sıkıntı olmaz.
Rabbim şifa versin canımÇok şükür be nevokokusu yeter ama MR çekildim, sezeryan sonrası çok ağrım oldu. Herkes spinal etkisi dedi ama böyle bir ağrı yoK. Dedim bu spinal olamaz. Yanarak acıyarak ağrıyor. Sonuç, sırtımda kamburluk omurda kist çıkmış. Belde çukurlaşma, bi yerde düzleşme filan… daha önce de MR çekildiğim olmuştu ama oğlum beni kambur yaptı sağ olsun
51 ile kalmıştım zatenuykusuzluk çok fena Cenna. Yemek içmek değil de uykusuz kalmak insanı delirtiyor. Oğlan sağ olsun gerçekten çok gazlı. Kolik gibi değil ama koliğe yakın. Herif gece 3.30’da emiyor, 1 saat em gaz çıkar uyut 4.30 oluyor. Sonra kurulu alarm gibi 5’te başlıyor bağırmaya Uykusunda Gazdan. Yani ben her gece 3 saat uyuyorum maksimum.
AminRabbim şifa versin canım
İnan 1 yılda bazı şeyler değişebiliyor.
Umutsuz olma
Süper
Basımizdakiler yetmiyorÇıkarmışlar,test yapmışlar bekliyorlarmışBu yazda bu çıkmasın başımıza
Aynisindan vardı canım, biliyorum ,gercekten zor ama gececekÇok şükür be nevokokusu yeter ama MR çekildim, sezeryan sonrası çok ağrım oldu. Herkes spinal etkisi dedi ama böyle bir ağrı yoK. Dedim bu spinal olamaz. Yanarak acıyarak ağrıyor. Sonuç, sırtımda kamburluk omurda kist çıkmış. Belde çukurlaşma, bi yerde düzleşme filan… daha önce de MR çekildiğim olmuştu ama oğlum beni kambur yaptı sağ olsun
51 ile kalmıştım zatenuykusuzluk çok fena Cenna. Yemek içmek değil de uykusuz kalmak insanı delirtiyor. Oğlan sağ olsun gerçekten çok gazlı. Kolik gibi değil ama koliğe yakın. Herif gece 3.30’da emiyor, 1 saat em gaz çıkar uyut 4.30 oluyor. Sonra kurulu alarm gibi 5’te başlıyor bağırmaya Uykusunda Gazdan. Yani ben her gece 3 saat uyuyorum maksimum.
Kızların balkonSüpermutfak tarafı mı bu taraf
AynenBasımizdakiler yetmiyor