Kimyonlu su ve rezene çayını sen iç sık sıkHatunlar size bir sorum olacak. Benim oğlan çok ama çok gazlı. Kıvranıyor sürekli. Kullanmadığımız damla kalmadı. Masaj filan da beş para etmiyor. Ilık duş da keza öyle.
hiç istemesem de son çare olarak kimyonlu su vermeyi düşündüm 1 çay kaşığı ama ilk 6 ay su vermeyin diyorlar. annemler de biz size her şeyi verdik, hiç de bi şey olmadı kafasında.
çocukta/torunda bu kimyonlu suyu deneyen var mı?
Mama veriyor musun?Hatunlar size bir sorum olacak. Benim oğlan çok ama çok gazlı. Kıvranıyor sürekli. Kullanmadığımız damla kalmadı. Masaj filan da beş para etmiyor. Ilık duş da keza öyle.
hiç istemesem de son çare olarak kimyonlu su vermeyi düşündüm 1 çay kaşığı ama ilk 6 ay su vermeyin diyorlar. annemler de biz size her şeyi verdik, hiç de bi şey olmadı kafasında.
çocukta/torunda bu kimyonlu suyu deneyen var mı?
Kusucam artık kimyon yemektenKimyonlu su ve rezene çayını sen iç sık sık
Karnı için zeytinyağını ılıt ve saat yönünde ılık ılık sürerek masaj yap
Oğlumda işe yaramıştı.
Hayır beybi. Sadece anne sütüMama veriyor musun?
O zaman su vermeKusucam artık kimyon yemektenrezenebin de çayından zeytinyağını deneyeyim
Hayır beybi. Sadece anne sütü
Doktoruna sor acı elma yağınıO zaman su vermeUmarım çabuk geçer.
Birde topuklarının altına masaj yap.Hatta masaj yaparken acı elma yağı sürebilirsin.
Buyuyunce ,nasil rahatlayacagini ogreninceÇok küçük ya daha 2 aylık. O yüzden su konusunda endişeliyim
Çok büyük çaresizlik hem denasıl geçti peki sizinki?
O zaman su vermeUmarım çabuk geçer.
Birde topuklarının altına masaj yap.Hatta masaj yaparken acı elma yağı sürebilirsin.
Doktoruna sor acı elma yağınıBen kızlarda kullanmıştım.Benim kızın birinin 7 aya yakın gaz sancısı geçmedi
Hareketlenmeye başlayınca kendisi çıkaracak belki 3.ayında biter
alsem
Şimdi düşüp bayılıcamBuyuyunce ,nasil rahatlayacagini ogrenincegeçiyor be kuzu Ama haklisin,cok zor
Kucağıma bayıl gelŞimdi düşüp bayılıcam
Fistik gelmisSelaaaammmm millet sizi öpmeye geldim
Topige ugrayamasamda hepinizi sevgiyle selamliyor öpüyorum
Ya çiçeğim 3.ayda gazı biter diş ağrısı başlarŞimdi düşüp bayılıcam
Feriha ?
Realistliginden operim aşkomYa çiçeğim 3.ayda gazı biter diş ağrısı başlar6-7. ayda dişi çıkar ek gıda sıkıntısı var.Ona alışır.Yürüme,oturma problemleri daha sonra tuvalet eğitimi...
Ahhh keşke hep öyle dertlerim olsaydı
Şimdi neler yaşıyoruz bilsen2,5 ergen var evde
Şeftali çiçeği güzeli hoş geldinSelaaaammmm millet sizi öpmeye geldim
Topige ugrayamasamda hepinizi sevgiyle selamliyor öpüyorum
Hamile kaldığı an alsem diye bir şeyin kalmayacağını bilmeliydiRealistliginden operim aşkom
Bence de ,sanıyorlar ki doğdu, bitti,halbuki biten sen ve hayatinHamile kaldığı an alsem diye bir şeyin kalmayacağını bilmeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?