- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Bugün kimler benim gibi kurabiyesini yapıyor
Evde sunum yapacağım.Yoksa çıksam mı bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kimler benim gibi kurabiyesini yapıyor
Bir kere de sen çık nevoşBugün kimler benim gibi kurabiyesini yapıyor
Daha bunun okulu var,evlenmesi,askerliği,gelin,damat,torunBence de ,sanıyorlar ki doğdu, bitti,halbuki biten sen ve hayatin
Bilmiyorlaaar,görmüyorlaaaarDaha bunun okulu var,evlenmesi,askerliği,gelin,damat,torun
En kolay zamanı bebekliği
Tüm malzemeleri taşıyabilir miyim ya kurabiyem ezilirse diye çekindimBir kere de sen çık nevoş
Geliyor gelmekte olanBilmiyorlaaar,görmüyorlaaaar
Ayy hiç bulaşma nevoş. Mis gibi balkonun var. Orda çekersinTüm malzemeleri taşıyabilir miyim ya kurabiyem ezilirse diye çekindim
Evde kimse yok
Geliyor gelmekte olan
Demi yaZaten 1.olamaz zorlamaya gerek yokAma isterdim çimlerde sunumAyy hiç bulaşma nevoş. Mis gibi balkonun var. Orda çekersin
Yani kazanınca evde de kazanıyorsun. Dışarda tepede güneş zor oluyor. Bi kaç kez denemişliğim var. Ev ortamı gibi rahat olmuyor. Kimsenin olmadığı yer bulmak meseleDemi yaZaten 1.olamaz zorlamaya gerek yokAma isterdim çimlerde sunum
Kolay gelsin canımBen başlayayım gelirim
Bizim buralarda yerler var ama yürümek lazımYani kazanınca evde de kazanıyorsun. Dışarda tepede güneş zor oluyor. Bi kaç kez denemişliğim var. Ev ortamı gibi rahat olmuyor. Kimsenin olmadığı yer bulmak mesele
Daha çok bebeymisyaaa nevos ablanin dediği gibi mama vermiyor isen su verme ozaman kuzu ben ayriyeten mamada veriyordum çünkü orayı atlamışım.Çok küçük ya daha 2 aylık. O yüzden su konusunda endişeliyim
Çok büyük çaresizlik hem de nasıl geçti peki sizinki?
İnşallah zararsız kenelerdendir abla Rabbim korusunBir koşturma yaşadım.Kurabiyeye başladım.Zil.çaldıAşağıdan diyafomdanKomşunun kızını kene ısırmış hastaneye götürür müsün diyorlar?
Hemen üstümü giydim koştum neyse babası gelip götürmüş
Yetişemedim diye üzüldüm ama neyse gitmişlerUmarım sıkıntı olmaz.
Amin canımİnşallah zararsız kenelerdendir abla Rabbim korusun
Anneliğinin tadını çıkar.Güzel taraflarını gör
Kurumuşsun iyice