• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Geçen sene 25-30 civarıydı kayısı, o sebeple çok çok almadığımı hatırlıyorum. Şimdi sen30₺ deyince şaşırdım Cemoşum 🙈
Ama sen Antep’te idin değil mi?
İzmirde geçen hafta 30 tl ye aldım ben de kayısıyı Yasocan, ama tadı tuzu yok 😵‍💫

Bu senenin pazara düşen ilk kirazı, normal canım. Şaşırmadım yani.🤷🏻‍♀️

2 haftaya 25-30 bandında olur sanırım.

Geçen yaz tam mevsiminde 7-8’den almıştık kasa ile olunca, bu sene 15-20 bekliyorum 🤷🏻‍♀️
Bir hafta daha bekleyelim ins düşer yasom🤷‍♀️

Doğrudur canım, iyi kayısı İçin Haziran ayını görmemiz lazım🤷🏻‍♀️

Bu sene kayısı bol mu acaba Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. elticim?🤔
Yok elticim yine yandı😏
Hava soğuktu.Çiçekler geç açtı.Bizde sevindik 🤷🏻‍♀️Sonra 3-4 gün çok soğuk oldu ve kayısılar minik çağla iken yandı🤷🏻‍♀️
Bizim geçen yıla göre biraz daha iyi.Ama masrafı bile zor karşılar🤷🏻‍♀️
Haziran değil temmuz🥰

Yok elticim yine yandı😏
Hava soğuktu.Çiçekler geç açtı.Bizde sevindik 🤷🏻‍♀️Sonra 3-4 gün çok soğuk oldu ve kayısılar minik çağla iken yandı🤷🏻‍♀️
Bizim geçen yıla göre biraz daha iyi.Ama masrafı bile zor karşılar🤷🏻‍♀️
Haziran değil temmuz🥰
Tadı olan için dedim elticim, dediğin gibi son Napolyon kiraz zamanı en lezzetli ve kütür kütür olan kayısının zamanı. O da sizin oralardan geliyor.🤗🥰🎈

Son düzenleme:
Tadı olan için dedim elticim, dediğin gibi son Napolyon kiraz zamanı en lezzetli ve kütür kütür olan kayısının zamanı. O da sizin oralardan geliyor.🤗🥰🎈
Aynen canım bizim buranın kayısısının üstüne yok🥰

Back