- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Söylerım tabi kiİnşallah bacım, inşallah.
Selam söyle, öpücük at Yasmin teyzoşundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylerım tabi kiİnşallah bacım, inşallah.
Selam söyle, öpücük at Yasmin teyzoşundan
O benım şansımdıı veeee bittiiEn güzel o fotoğraftı, ne edeyim kırmızı teorisi çürüdü
Söylerım tabi ki
Kırmızı teorisi çürüdü,bilindik tarif tezi çürüdü,süslü farklı tarif,sunum tercih ediliyor uzun zamandırEn güzel o fotoğraftı, ne edeyim kırmızı teorisi çürüdü
Tabaktaki kırmızılar fazla geldi herhaldeO benım şansımdıı veeee bittii
Bendekı kırmızı kımsede yokTabaktaki kırmızılar fazla geldi herhalde
Olabilir,sade tabak tercih etseymişsin daha iyiydi aslında ,dikkat kurabiyeden çok tabağa kayıyorTabaktaki kırmızılar fazla geldi herhalde
Bendekı kırmızı kımsede yok
Örtü kırmızı , çilenkler kırmızı
Ama benım kırmızılar sexxyylı kırmızıydı
aa küssmeee ben sana çok sevdıgım kayınvalıdemın bana yaptıgı tülbentı yollarımmm
İnsan tabağın güzelliğine oy verirdiOlabilir,sade tabak tercih etseymişsin daha iyiydi aslında ,dikkat kurabiyeden çok tabağa kayıyor
Bizim yarışmalardaki sunumlar hiçbir sitede yok ,senin magnolia,yasminin Alinaziki,benim tantunim vsBendekı kırmızı kımsede yok
Örtü kırmızı , çilenkler kırmızı
Ama benım kırmızılar sexxyylı kırmızıydı
O kadar çok seviyorsun ki, bir kaşık suda boğarsınaa küssmeee ben sana çok sevdıgım kayınvalıdemın bana yaptıgı tülbentı yollarımmm
Tabak karın doyurmuyor Gerçi yine karnımız doymadı ,ağzımızın sulandığıyla kaldıkİnsan tabağın güzelliğine oy verirdi
Kıskananlar çatlasın . Bizim gibisi yokkkk .Bizim yarışmalardaki sunumlar hiçbir siede yok ,senin magnolia,yasminin Alinaziki,benim tantunim vs
O kadar çok seviyorsun ki, bir kaşık suda boğarsın
Diğer siteleri bilmiyorum ama sunumlar güzelleştiBizim yarışmalardaki sunumlar hiçbir sitede yok ,senin magnolia,yasminin Alinaziki,benim tantunim vs
Kıskananlar çatlasın . Bizim gibisi yokkkk .
Ayy severken sıkıp öldüresimmmm geliii
Orası öyle tabi. Kumarda kaybeden aşkta kazanırTabii 1.olana lafımız yok canım ,gerçekten farklı güzel tarif,zorumuz kendimizle oluyor
Ha sondan 1.,ha 2.,sonuçta 1.den başka herkes kaybediyor.Gerçi bu kategoride sürpriz olabilir
Kuş yuvası kurabiye öne geçmişGeçen seferki kategoride de 2.olmuştu kuş yuvası.
O değil de defalarca katılıp 1.olamayıp,ilk katılan 1.olunca bayağı zoruna gidiyor insanın
Niye zorumuza gitsin ki Deynebim
Allah için çok başarılı tarifi ve sunumu