- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.783
Nedenki ben kullanırdim açık açıkO zaman bnce kimse oy kulanamzdi
Ama o zaman da yemekteyiz e dönerdi sırf kulp bulmak için turetirdi bazıları
Vazgeçtim böylesi daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedenki ben kullanırdim açık açıkO zaman bnce kimse oy kulanamzdi
Daha öncede söyledimKuş yuvası arayı açmış
Seker komasina girmemishsin iyi kideger miydi bi kac yumurta icin
Şimdiden tebrik ederim :)))Paket minnacikti zaten, o kadar da deil
Daha öncede söyledim
Bence pratik olmadığı için oy almaz diyordum hani ben azıcık tembelim ya yapamayacağım için oy vermezdim şahsen ama kk kadını öyle demiyor
Açık açıklıkta sknti yok daha çok lafa karisirdiNedenki ben kullanırdim açık açık
Ama o zaman da yemekteyiz e dönerdi sırf kulp bulmak için turetirdi bazıları
Vazgeçtim böylesi daha iyi
Şimdiden tebrik ederim :)))
Yok yok alır gidersin ins :))Daha bisi belli deil ki canim un kurabiyesi cok atak gosterdi bilemiorum nolur :))
Çok teşekkür ediyorumHepsi çok güzel, sunumlar harika ama elmalı kurabiyenin kalbimde yeri çok başka, yasminsay ellerine sağlıkkkk:))
Yok yok alır gidersin ins :))
Benim oğlan ela yazarken bu şarkıyı söylüyor
Onu tahmin ediyordum atak göstereceğini sende baya atak gösterdin ara açık baya yetisilebileceginj sanmıyorum pekDaha bisi belli deil ki canim un kurabiyesi cok atak gosterdi bilemiorum nolur :))
Onu tahmin ediyordum atak göstereceğini sende baya atak gösterdin ara açık baya yetisilebileceginj sanmıyorum pek
Hic belli olmuo ki coco bile bi ikinci bi ucuncu :))
Ben bi esitim bi arayi aciorum. Onlara kirmizi kart cekilin yolumdan
Hayırlı olsun bacım, tatil moduna geçtin mi
Sağol canım, evet geçtimHayırlı olsun bacım, tatil moduna geçtin mi
Şükür olsun, çok stres yapmıştın, Rabbim yüzünüze baksın inşallahSağol canım, evet geçtim
4 tane den 3 tane kalmış. 2 transfer edildi, biri donduruldu. 6 Kasım test günüm