- 26 Eylül 2018
- 558
- 1.425
Ben de bilmiyorunMacaronu herkes bilmiyor, misâl ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bilmiyorunMacaronu herkes bilmiyor, misâl ben
Aslında merak etmiyor değilim, ama tadını bildiğim ve damak tadıma uyanları seçiyorum genelde.Ben onun memleketinde yaşıyorum daha hiç yemedim
Şekil-şemâl olarak biliyorum canım, fakat senelerdir yapayım da yiyeyim demedim hiç nedenseBen de bilmiyorun
Insallah canimİnşallah o da olur canım
Tesekkur edermm canmmm
Ben de pişmaniye ve bademin ilk kez bir kurabiye de kullanıldığını gördüm yaratıcı geldi malzemeleri bakımından bu yüzden verdim.Tabii görüntüsü de çok guzel
Benim yorumum için söylediyseniz, ben artık her yarışmada yapılmasını istiyorum buzağı falan aramıyorum yani, hoşuma gittiÖküz altında buzağı arıyoruz ....
Ben anlamadım neden böyle dediğiniziÖküz altında buzağı arıyoruz ....
Benim yorumum için söylediyseniz, ben artık her yarışmada yapılmasını istiyorum buzağı falan aramıyorum yani, hoşuma gitti
Ben ilk defa gördüm, özür diliyorum.Ama bunu İnstagram'da sürekli yapıyoruz, bu sebeple size söylemedim.
Tesekkur ederimÇikolatalı çatlak kurabiyeye verdim oyumu
Inşallah canım benimİnşallah canım ,kazanacaksın ,madalyan karnında olacak inşallah
Amanın ,bana dil çıkardı dur seni kibleyeyim maşallah ilk katılımda alacaksın madalyaDaha önce başka nickle katılıp üyelik iptali yaptırdın
Ha
Hayırlı olsun canım ins :)