- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Hadi gecmis olsun.. gozun aydin olsun.. 6 kasim da gelmez simdi:))Sağol canım, evet geçtim
4 tane den 3 tane kalmış. 2 transfer edildi, biri donduruldu. 6 Kasım test günüm
Hayirli haberler alalim insallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gecmis olsun.. gozun aydin olsun.. 6 kasim da gelmez simdi:))Sağol canım, evet geçtim
4 tane den 3 tane kalmış. 2 transfer edildi, biri donduruldu. 6 Kasım test günüm
Amin canım, cok şükür. Darısı sana ve tüm isteyenlere olsunŞükür olsun, çok stres yapmıştın, Rabbim yüzünüze baksın inşallah
Sağol canım, inşallah.Hadi gecmis olsun.. gozun aydin olsun.. 6 kasim da gelmez simdi:))
Hayirli haberler alalim insallah...
Amin bacımAmin canım, cok şükür. Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun
Sağol canım, inşallah.
Evet günler geçmek bilmeyecek
Amin bacım
Geçecek geçecek
yarın kese görmeye mi gidiyorsun
Bebişimle ilk karşılaşmamız olcak EvetYarın kese günü mü kuzuballım
Hayırlı olsun canım, inşallah görürsün bebisiEveeettt
AminBebişimle ilk karşılaşmamız olcak Evet
Allahım nolur sağlıklı olsun nolur
İnşallahhHayırlı olsun canım, inşallah görürsün bebisi
İnşallah bacım, inşallah.Bebişimle ilk karşılaşmamız olcak Evet
Allahım nolur sağlıklı olsun nolur
Niye zorumuza gitsin ki DeynebimKuş yuvası kurabiye öne geçmişGeçen seferki kategoride de 2.olmuştu kuş yuvası.
O değil de defalarca katılıp 1.olamayıp,ilk katılan 1.olunca bayağı zoruna gidiyor insanın
Ben sondan birinci olmuşum.Kuş yuvası kurabiye öne geçmişGeçen seferki kategoride de 2.olmuştu kuş yuvası.
O değil de defalarca katılıp 1.olamayıp,ilk katılan 1.olunca bayağı zoruna gidiyor insanın
Ben 5. yimBen sondan birinci olmuşum.
Tabii 1.olana lafımız yok canım ,gerçekten farklı güzel tarif,zorumuz kendimizle oluyorNiye zorumuza gitsin ki Deynebim
Allah için çok başarılı tarifi ve sunumu
Ha sondan 1.,ha 2.,sonuçta 1.den başka herkes kaybediyor.Gerçi bu kategoride sürpriz olabilirBen sondan birinci olmuşum.
Tabağındaki kurabiyeleri az buldular ellaamBen 5. yim
Tabii 1.olana lafımız yok canım ,gerçekten farklı güzel tarif,zorumuz kendimizle oluyor
Ha sondan 1.,ha 2.,sonuçta 1.den başka herkes kaybediyor.Gerçi bu kategoride sürpriz olabilir
En güzel o fotoğraftı, ne edeyim kırmızı teorisi çürüdüTabağındaki kurabiyeleri az buldular ellaam