Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım ,kazanacaksın ,madalyan karnında olacak inşallah:dua:

Amanın ,bana dil çıkardı :skandal:dur seni kibleyeyim :KK53: maşallah ilk katılımda alacaksın madalya:KK45:Daha önce başka nickle katılıp üyelik iptali yaptırdın mı?Kimseye söylemem aramızda :sus:

:)) heralde baska nickim olsa yarismalarada hep katilsam hirs yapar 1. Olana kadar devam ederdim. Nie baska acmaya gerek duyum kendimi kendime ispat etmek varken:KK70:
Saol canim alirim insallah du bakalim, ben bile beklemiodum bole bisi oylesine katildim yarisma ne getirio bilmem ne onlari bile bilmiorum henuz:KK23:
Bu arada keske benim de karnimda olsa su madalya, bide boylesi hic fena olmaz tabi:21:

Kırmızı teorisi çürüdü,bilindik tarif tezi çürüdü,süslü farklı tarif,sunum tercih ediliyor uzun zamandır :KK69:
Bugün aklıma geldi bı anket yapılsa Nevreste Nevreste acsada neye göre oy verdiler birde onu öğrensek :KK70:

Oylama çekişmeli gidiyor hakeden kazansın bütün tarifler çok güzel :KK200:
Çok oy alır dediğim tarifler vardı beklediğim gibi olmadı, arada kaynadılar gibi sanki hakettikleri derecede oy almadılar buna üzüldüm.o_O
Mesela Makaron bekliyordum ben çok yüksek alır diye ://

Kimse tadamadigina gore kazen de oldugu gibi:KK66:
Herkes goruntuye verdi sanirim :KK70:
Mesela kurabiyenin yapımındaki eklenen fotoya mi açıklamasına mi tabağın sıklığına mi ne bileyim son sunum şekline mi :// ben bayağı detaylı düşündüm :KK70:

:)) heralde baska nickim olsa yarismalarada hep katilsam hirs yapar 1. Olana kadar devam ederdim. Nie baska acmaya gerek duyum kendimi kendime ispat etmek varken:KK70:
Saol canim alirim insallah du bakalim, ben bile beklemiodum bole bisi oylesine katildim yarisma ne getirio bilmem ne onlari bile bilmiorum henuz:KK23:
Bu arada keske benim de karnimda olsa su madalya, bide boylesi hic fena olmaz tabi:21:
Üyelik iptali yaptıran, daha sonra geri gelenler olabiliyor, tanıdığım bir üye olabilir misin diye şeyettimdi, yarışmayla alakası yok sormamın:KK45:
İnşallah karnında da madalya olur canım:dua:

Mesela kurabiyenin yapımındaki eklenen fotoya mi açıklamasına mi tabağın sıklığına mi ne bileyim son sunum şekline mi :// ben bayağı detaylı düşündüm :KK70:

Bilmem bnde meraktayim :KK66:
benim tarife tembelim sanirim ugrasamam demistinya ben ordan cikarak dedim.

Bilmem bnde meraktayim :KK66:
benim tarife tembelim sanirim ugrasamam demistinya ben ordan cikarak dedim.
Aynen hem sikacağım yoktu yaaa dedim bı çok oy almak için neden var çok uğraştırıcı denir diye düşünmüştüm açıkçası :KK70: ama çocuklar la yapmak zevkli olabilir aslında :KK66:

Üyelik iptali yaptıran, daha sonra geri gelenler olabiliyor, tanıdığım bir üye olabilir misin diye şeyettimdi, yarışmayla alakası yok sormamın:KK45:
İnşallah karnında da madalya olur canım:dua:

Insallah canim.
Burayi dua gruplariyla kesfettim, keske daha once kesfetseymisim getirisi oldu manevi yonden :KK68:
Sonrada bura cikti karsima deneyim bi heyecan olsun dedim:KK71:

İnşallah o da olur canım❤️

Daha öncede söyledim
Bence pratik olmadığı için oy almaz diyordum hani ben azıcık tembelim ya yapamayacağım için oy vermezdim şahsen ama kk kadını öyle demiyor :hamarat::rapci:
Görüntü güzel. Güzelliğe göre oy veriliyor zaten genelde :) Ben görünce canım çeken şeylere veriyorum oyumu :)

X