Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Düzeltme yapayım bende yüksek tansiyon yok, düşük tansiyon var, zayıflayınca iyice hortluyor.
Benim kız gezerken doğacaktı az kalsın, o yüzden kendisi çok gezenti :))) annesiyle babası süper ötesi geveze olduğundan da çenesi düşük :-)

Valla bu sefer kaçtım, yazdıkça yazasım geliyor, işler duruyor öylece, gidip etrafa bakınayım.
E Normalmiş gezgin olması :-) Sizin evde kimse yaşlanmaz bol sohbetli muhabbetli ortam mevcut yani.
Hayırlı geceler :KK200:

Düzeltme yapayım bende yüksek tansiyon yok, düşük tansiyon var, zayıflayınca iyice hortluyor.
Benim kız gezerken doğacaktı az kalsın, o yüzden kendisi çok gezenti :))) annesiyle babası süper ötesi geveze olduğundan da çenesi düşük :-)

Valla bu sefer kaçtım, yazdıkça yazasım geliyor, işler duruyor öylece, gidip etrafa bakınayım.
Bizde tam tersi, eşim susar ben susarım

Eminim hepsinin tadi mukemmeldir keske tadina baka bilseydik:kk77:ama maalesef sadece goruntuye gore oy vere biliyoruz:işsiz:
Goruntu bakimindan en cok 4 kurabiye dikkatimi cekti:hamarat:
1.makaron-tipki pastanedekiler gibi duruyo:kk77:
2.kus yuvasi-goruntu muhtesem yumurtalar catlicak gibi duruyo:KK53:
3.tirtil-cok sevimli cok tatlis:cool:ama benim oglanlar korkmasin kiz tviti:KK70:
4.seftali-simdiye kadar gordugum en gercekci seftali kurabiyesi:KK35:

:skandal:

1-) sabah elektirik yoktu, telefon sarj sıfır
2-) dip köşe temizlik yaptık, eşimle
3-) o yorgunluğa bide balkonda mangal yaptım
4-) işlerim anca bitti kız:KK53:

Bide telefon Şarj etmiyoro_O bozuldu galiba. Yenileme vakti gelmiş:KK53:
Ya kardeşim mangalı yap Ondan sonra bütün temizliği yap Ayaklarını uzat yat temizlikten sonra mangal neymiş:KK70:

Eminim hepsinin tadi mukemmeldir keske tadina baka bilseydik:kk77:ama maalesef sadece goruntuye gore oy vere biliyoruz:işsiz:
Goruntu bakimindan en cok 4 kurabiye dikkatimi cekti:hamarat:
1.makaron-tipki pastanedekiler gibi duruyo:kk77:
2.kus yuvasi-goruntu muhtesem yumurtalar catlicak gibi duruyo:KK53:
3.tirtil-cok sevimli cok tatlis:cool:ama benim oglanlar korkmasin kiz tviti:KK70:
4.seftali-simdiye kadar gordugum en gercekci seftali kurabiyesi:KK35:

Cook teşekkür ederim bu dusuncen bile çok güzel benim için :*

X