Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler aplaHayırlı geceler kızlar
E Normalmiş gezgin olması Sizin evde kimse yaşlanmaz bol sohbetli muhabbetli ortam mevcut yani.Düzeltme yapayım bende yüksek tansiyon yok, düşük tansiyon var, zayıflayınca iyice hortluyor.
Benim kız gezerken doğacaktı az kalsın, o yüzden kendisi çok gezenti :))) annesiyle babası süper ötesi geveze olduğundan da çenesi düşük
Valla bu sefer kaçtım, yazdıkça yazasım geliyor, işler duruyor öylece, gidip etrafa bakınayım.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar
İyi geceler canımİyi geceler apla
Bizde tam tersi, eşim susar ben susarımDüzeltme yapayım bende yüksek tansiyon yok, düşük tansiyon var, zayıflayınca iyice hortluyor.
Benim kız gezerken doğacaktı az kalsın, o yüzden kendisi çok gezenti :))) annesiyle babası süper ötesi geveze olduğundan da çenesi düşük
Valla bu sefer kaçtım, yazdıkça yazasım geliyor, işler duruyor öylece, gidip etrafa bakınayım.
Kuşum buralardayım bi tık tık yap hemen koşar gelirimOylama açıldı, rehavet çöktü herkese
C A N O sabahtan beri yok, @tontriko banlı, @tuzsuz_ruh kayıplarda, _CaNanSu_ eşi ile ilgileniyordur ByNkoaLa Canan olmadan gelmeyengillerden, @deynepnaz ela ile laleyi almış
Diğerlerinden haberim yuk
Ya kardeşim mangalı yap Ondan sonra bütün temizliği yap Ayaklarını uzat yat temizlikten sonra mangal neymiş
1-) sabah elektirik yoktu, telefon sarj sıfır
2-) dip köşe temizlik yaptık, eşimle
3-) o yorgunluğa bide balkonda mangal yaptım
4-) işlerim anca bitti kız
Bide telefon Şarj etmiyor bozuldu galiba. Yenileme vakti gelmiş
Eminim hepsinin tadi mukemmeldir keske tadina baka bilseydikama maalesef sadece goruntuye gore oy vere biliyoruz
Goruntu bakimindan en cok 4 kurabiye dikkatimi cekti
1.makaron-tipki pastanedekiler gibi duruyo
2.kus yuvasi-goruntu muhtesem yumurtalar catlicak gibi duruyo
3.tirtil-cok sevimli cok tatlisama benim oglanlar korkmasin kiz tviti
4.seftali-simdiye kadar gordugum en gercekci seftali kurabiyesi
Öyle denk geldi ama camları kapadım, sorun yok yaniYa kardeşim mangalı yap Ondan sonra bütün temizliği yap Ayaklarını uzat yat temizlikten sonra mangal neymiş
Hahahahprovekeee etmeyelim arkadasimOyları yönetim mi veriyormuş
Halkın seçimine laf yok
Kokmadi mi uzerin komurden sabah sabah canim mangal cekti adamada dedim evi iyice oturtalim mangal sevmem ama canim istiyo 2 ay oldu ben daha eve yerlesemedimÖyle denk geldi ama camları kapadım, sorun yok yani