- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Rabia bilir benim ne tehditkar biri olduğumu ama unutmuş olma ihtimaline karşı beni bir hatırlatın hahahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabia bilir benim ne tehditkar biri olduğumu ama unutmuş olma ihtimaline karşı beni bir hatırlatın hahahahahaha
Seni hiç sohbet ederken görmemiştimRabia bilir benim ne tehditkar biri olduğumu ama unutmuş olma ihtimaline karşı beni bir hatırlatın hahahahahaha
Bazı arkadaş mıyım ben hırçın bakışlım
Evet bu arkadaş kendisiBazı arkadaş mıyım ben hırçın bakışlım
Tabi canımAmin inşallah...
Allah gönlüne göre versin...
Haber verirsin bize degil mi
Serklaj var ya canım yarın onu alıp almayacağına karar verecek, almazsa Kasım’ın 5 i gibi sezeryan demişti dikişi alırsa da bebek ne zaman gelirse mi artık.Sezaryen olacaktın değil mi 3 haftan kaldı kuzucuğa kavuşmana.
İnşallah bu defa sağlıkla kucağında görürsün bacım
Ne yapayım, tırtıl yerine solucan yapmışsınEvet bu arkadaş kendisi
Keşke solucan kurabiye yapsaydım adınıNe yapayım, tırtıl yerine solucan yapmışsın
Ya da “hormonlu tırtıl kurabiye” demeliydin
Arada sohbetlere katılıyorum, özellikle burada yemek yarışmalarında :))Seni hiç sohbet ederken görmemiştim
Keşke solucan kurabiye yapsaydım adını
Minik kuşum, onlar tırtıl mı :)))))
Sonra ben suçlu oluyorum ablamMinik kuşum, onlar tırtıl mı :)))))
2 görsel arasındaki 7 farkı bulun
Tırtıl
Eki Görüntüle 2200410
Elma kurdu
Eki Görüntüle 2200411
Hayırlı geceler ablamMinik kuştan dayak yemeden kaçıyorum, hepinizi öptüm iyi geceler
Çok vaktim olmuyor, kaçırmışım, bu yönünü gördüm, pek memnun oldumArada sohbetlere katılıyorum, özellikle burada yemek yarışmalarında :))
Doğru herşey kararında güzel, sanki yüksek tansiyon hep kilolularda olurmuş gibi geliyor ama hiç alakası yokmuş, tabi genetik faktörler falan da etkili hastalıklarda.İç dikişi varsa bile kendi eriyen iplerle dikiliyordur belki de, eskiden doktor tarafından alınan dikişler atılıyordu içe, ilk 1 hafta zor oluyor gerçekten, sezaryen yerin acımasın diye koala gibi hareket ediyorsun korseyi takınca keklik gibi sekmeye başlamıştım, hatta yanılmıyorsam dikişleri aldırdığımın ertesi günüydü sanırım, bebeğimi alıp dışarıya çıkmıştım hoplaya zıplaya, annem uzaktan görmüş gözlerini patlatmış benim deli kızın yeni ameliyatlı haliyle sokakta ne işi var diye, eve döndüğümde azar işitmiştim
Evet hemen eski kiloma dönmek nimetti de, o kadar zayıflıkta iyi olmuyor, hipotansiyon var bende, vücudumun kaldırdığı kilodan fazlasını verince yığılıp kalıyorum, 45'in altına inmemem, boyum bir buçuk metre olduğundan :)))) 50 kilo üzerine de çıkmamam lazım.
O yüzden aşırı kilo kadar olması gerekenden zayıf olmak da sağlıklı değil maalesef.
Maşallah bebek eli kulağında demek, ben neredeyse gezerken doğuruyordum, sende burada laflarken doğurabilirsin
Minik kuşum, onlar tırtıl mı :)))))
2 görsel arasındaki 7 farkı bulun
Tırtıl
Eki Görüntüle 2200410
Elma kurdu
Eki Görüntüle 2200411
Hayırlı gecelerBi kahve içip yatacam canım. Hem benim hem telefonun şarjı dolsun
Iyi geceler
Şöyle bakınca bende benzetemedim bunlar hep kalıptan
Aslında epey gevezeyimdir de bazen vakit bulamıyorum, o yüzden denk gelmemiş olabilirsiniz :)) yemek müdavimleri yarışma zamanları çağırınca kıramıyorum gelip 2 sohbet ediyorum ve sonra kaçıyorum, şimdi de kaçayım, görüşürüzÇok vaktim olmuyor, kaçırmışım, bu yönünü gördüm, pek memnun oldum
Düzeltme yapayım bende yüksek tansiyon yok, düşük tansiyon var, zayıflayınca iyice hortluyor.Doğru herşey kararında güzel, sanki yüksek tansiyon hep kilolularda olurmuş gibi geliyor ama hiç alakası yokmuş, tabi genetik faktörler falan da etkili hastalıklarda.
Doktor dışında evden çıkmadığımdan büyük ihtimalle burada takılırken doğururum zaten