- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
0 oyun verdigi bilincsizlikle soylenmis sozler beybisi1 oy aldim ya suurum yerine geldiKime dedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0 oyun verdigi bilincsizlikle soylenmis sozler beybisi1 oy aldim ya suurum yerine geldiKime dedin
Koktu evet, sonra çamaşır attım makineye, duş aldım bitti gitti benim en sevdiğim şeylerin başında mangal gelir. Esimde yemesini severde yapmasını sevmez. Sonuç olarak da balkonu da o yıkadı.Kokmadi mi uzerin komurden sabah sabah canim mangal cekti adamada dedim evi iyice oturtalim mangal sevmem ama canim istiyo 2 ay oldu ben daha eve yerlesemedim
Bu mesajı konunun başında atmıştın, tontri... şimdi ne haldesinAaa nevosss nolmusum bennn :)))
Burası altı diyo ama 5+3 deyım daha Bide doktor geç döllenme falan derse aha bak sen olanlaraHayırdır canım
6. Haftaya girmişsin, maşallah
kuzum 6. haftanın içindesin işte.. geç döllenme de söz konusu değil bat 5 kala öğrendin :)Burası altı diyo ama 5+3 deyım daha Bide doktor geç döllenme falan derse aha bak sen olanlara
Sende durumlar nasıl ne süreçtesın ?
Alakası yok canım, son adet tarihinden hesaplıyorsun.Burası altı diyo ama 5+3 deyım daha Bide doktor geç döllenme falan derse aha bak sen olanlara
Sende durumlar nasıl ne süreçtesın ?
ayyyy yerım ben onları yaaaaAlakası yok canım, son adet tarihinden hesaplıyorsun.
Ben heyecanla birazdan gelecek telefonu bekliyorum. Transfere çağıracaklar bugün 4 günlük oldular
kuzum 6. haftanın içindesin işte.. geç döllenme de söz konusu değil bat 5 kala öğrendin :)
Ay nasıl cahilimH E zaten 5+3 demek 5 haftanın bittiğini, 6. Haftadan 3 gün aldığını gösteriyor. Yani 6. Haftanın içindesin
Öyle olduayyyy yerım ben onları yaaaa
Sizz 4 gunlukk mu oldunuzzzzz
Benım minnoşumunda bugun kalbı atmyaa başlıcakmıs Daha duyamazsınız ama atmaya başlıcak dıyo ağlıcam şimdi
Günaydın canım, şifa olurlar inşallah :)Günaydınlar kızlarrr
demir hapını gece alıyorum
sabah da aç karnına keçiboynuzu özü kullanmaya başladım.. ama hala kendime gelemedim demir hapına 7 gün oldu etki göstermesi gerekmiyor mu artıkk...
yorgunluğum halsizliğim çook...
EstağfurullahAy nasıl cahilim
hayırlısı inşallahh duyarsın kuzummAyy grupta herkesın 1 hafta attı . Wiha nın bile ovulasyon yaptıgı halde
Bakalım cuma gunu öğrencez
yerleştirdiklerinde kaç haftalık olmuş olacak kuzum 4 5 haftalık mıydı?Öyle oldu
Ben 6+4 ken kalp atışını dinlemiş ve görmüştüm hadi hayırlısı
inşallah yaa bir an önce fayda görsem de kendime gelsem çook kötüyümm .. niye bu kadar düşerseee..Günaydın canım, şifa olurlar inşallah :)
Yarın transfer olursa 2+4 günlük oluyorlar. Tabi kan sonucunda pozitif görmemiz gerek. Onun içinde 10gunluk bekleme süresi var :)