- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.215
Bilmiyorum ki canım, inşallah iyi gelir :/inşallah yaa bir an önce fayda görsem de kendime gelsem çook kötüyümm .. niye bu kadar düşerseee..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki canım, inşallah iyi gelir :/inşallah yaa bir an önce fayda görsem de kendime gelsem çook kötüyümm .. niye bu kadar düşerseee..
Problem değil bana söyleyebilirsin.Vurun vurun0 oyun verdigi bilincsizlikle soylenmis sozler beybisi1 oy aldim ya suurum yerine geldi
Un Kurabiyesi'nin tadına bakmasaydım oyumu ; Kuş Yuvası Kurabiye'ye verirdim.
Eminim hepsinin tadi mukemmeldir keske tadina baka bilseydikama maalesef sadece goruntuye gore oy vere biliyoruz
Goruntu bakimindan en cok 4 kurabiye dikkatimi cekti
1.makaron-tipki pastanedekiler gibi duruyo
2.kus yuvasi-goruntu muhtesem yumurtalar catlicak gibi duruyo
3.tirtil-cok sevimli cok tatlisama benim oglanlar korkmasin kiz tviti
4.seftali-simdiye kadar gordugum en gercekci seftali kurabiyesi
En doğru seçimi yapmışsınız.Tadına baktığınız bir tarife oy vermek en mantıklısı:)Tabi bir de hanım beğenmediniz zannedecek orası ayrı bir konu:)Un Kurabiyesi'nin tadına bakmasaydım oyumu ; Kuş Yuvası Kurabiye'ye verirdim.
En doğru seçimi yapmışsınız.Tadına baktığınız bir tarife oy vermek en mantıklısı:)Tabi hanım beğenmediniz zannedecek orası ayrı bir konu:)
Günaydın canımGünaydınlar herkese
Ben tabi ki:)Ben bunu görmemişim, kim tehdit ediyor
Nasılsın NevoşumGünaydın canım
İnanmış gibi yapsaydın ablamHem de Nevreste'yi beni suçlasa bir olur'u var, ben tehdit ederim Nevreste asla
İyiyim canım sağol sen nasılsınSabah 7ye geliyordu çıktım.9:30 gibi geldim.Bir bakayım dedim.Biraz ortalığı toparlayacağım:)Nasılsın Nevoşum
İyiyim bende canım hamdolsunİyiyim canım sağol sen nasılsınSabah 7ye geliyordu çıktım.9:30 gibi geldim.Bir bakayım dedim.Biraz ortalığı toparlayacağım:)
Çok teşekkür ederim O soruyu görmemiş olayım
Teşekkür ederimNice mutlu senelere pinkstrap yeni yaşın kutlu olsun
Tamam tamam şaka yaptım zatenÇok teşekkür ederim O soruyu görmemiş olayım
Sağol canımİyiyim bende canım hamdolsun
Kolay gelsin sana