- 12 Temmuz 2006
- 55.537
- 212.949
- 52
Hem de Nevreste'yi beni suçlasa bir olur'u var, ben tehdit ederim Nevreste aslaNevoşu tehdit etmekle suçladı ablam, inandın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de Nevreste'yi beni suçlasa bir olur'u var, ben tehdit ederim Nevreste aslaNevoşu tehdit etmekle suçladı ablam, inandın mı
Hee işe yarar gibi duruyordu Beğenmediniz mi ya
Hem de Nevreste'yi beni suçlasa bir olur'u var, ben tehdit ederim Nevreste asla
Ona kalsa daha kilo alayım da xirkn olayım kimse begenmesnmis
Kocışin gazlamaz mı
Ama şimdi Allah'ın bildiğini sizden niye saklayayım, tehdit benden sorulur
Ona kalsa daha kilo alayım da xirkn olayım kimse begenmesnmis
İçte dikiş var mı bilmiyorum ama dışı yapıştırma benim, İlk 6 gün oturup kalkmada çok zorlanmıştım yatağımda uyuyamadım, hareketi rahatlatması süpermiş, korseyi denemem lazım mutlaka sorarım.Baskı yapıp zarar vermiyor sanırım, yani en azından benim doktorum kullanmamda bir sakınca görmedi, onayladı, biliyorsun doğumdan sonra karın epey bir gevşek oluyor, lımbır lımbır oynuyor desem doğru bir tanım olur galiba, o hali dikişlere daha bir baskı yapıyor gibi, şimdi sezaryenler nasıl bilmiyorum ama 23 sene evvel doğum yaptığımda içte komple dikiş vardı, en dış katman yapıştırma ama kesinin her iki ucunda birer dikiş bulunuyordu, doğumdan 1 hafta sonra gidip iç dikişleri aldırıyordun, ben dikişleri aldırmaya gittiğimde sordum izin istedim, kullanabilirsin demişti.
Korseyi takınca o kadar rahatladım ki, her ne kadar çabuk ayaklanıp günlük yaşama dönmüş olsam da yatağa yatıp kalkma, eğilip doğrulma gerektiren işlerde o dikişler zorlanıyordu korsesiz.
Valla öyle bir kilo işte :)) siz beni hamileyken görmeliydiniz tam bir karikatür gibiydimbir top al kol bacak tak, o benim hamile halim oluyor
Senin doğuma az kaldı sanırım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
AyneeenHain koca
Bunu rabia01 arkadaşımıza bildirmeliyizAma şimdi Allah'ın bildiğini sizden niye saklayayım, tehdit benden sorulur
Hem de Nevreste'yi beni suçlasa bir olur'u var, ben tehdit ederim Nevreste asla
Ben anlamam ki doğum sonrası ne kullanılacağından, sadece rahatsız bir yapısı var gibi geldi
Rahat korse mi var bacılar? Zaten saracak sıkacak ki işe yarasınRahatsiz edici görünüyor canım
İnşallah bacımRahat korse mi var bacılar? Zaten saracak sıkacak ki işe yarasın
3 parçayı takmak zorunda değilsin ki destek onlar kademe kademe takılır.
Ben memnun kalırsam inşallah sende hamile kalınca bundan alırsın yasminsay
Rahat korse mi var bacılar? Zaten saracak sıkacak ki işe yarasın
3 parçayı takmak zorunda değilsin ki destek onlar kademe kademe takılır.
Ben memnun kalırsam inşallah sende hamile kalınca bundan alırsın yasminsay
Allah razı olsun canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, Doğumu bekleyenlere de hayırlı sağlıklı Doğum nasip etsin.Yok tabiki canım
Insallah memnun kalirsin...
Allah yardımcın olsun canim...
Dogum yaklasmis...
Sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim...
Allah razı olsun canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, Doğumu bekleyenlere de hayırlı sağlıklı Doğum nasip etsin.
Yarın kontrol var gün verir belki
Sezaryen olacaktın değil mi 3 haftan kaldı kuzucuğa kavuşmana.Allah razı olsun canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, Doğumu bekleyenlere de hayırlı sağlıklı Doğum nasip etsin.
Yarın kontrol var gün verir belki
İçte dikiş var mı bilmiyorum ama dışı yapıştırma benim, İlk 6 gün oturup kalkmada çok zorlanmıştım yatağımda uyuyamadım, hareketi rahatlatması süpermiş, korseyi denemem lazım mutlaka sorarım.
Zayıfların hamileliğide değişik Doğum sonrası eski hale hemen dönmek büyük nimet tabi.
Amin Allah razı olsun ablacım, erittik günleri çok şükür.
Bi kahve içip yatacam canım. Hem benim hem telefonun şarjı dolsunSelam bulduğun yerden dal boşver :)
Rabia bilir benim ne tehditkar biri olduğumu ama unutmuş olma ihtimaline karşı beni bir hatırlatın hahahahahahaBunu rabia01 arkadaşımıza bildirmeliyiz