- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Kurşun geçirmezYerim seni
Zırhlı araçmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurşun geçirmezYerim seni
Zırhlı araçmış
Dikişe faydalı olacağını düşünmemiştim, hatta acaba baskı yaparak zarar verir miyim diye düşündümKorse çok işe yarıyor pinkstrap, hızlı alıp çabuk kilo veren bir yapım var, gebelikte 18 kilo aldım, doğumdan 1 ay sonra 42 kiloya düşmüştüm fakat sezaryen doğum olduğundan günlük işlerimi yaparken iç dikişlerde açılma olmasın diye korse kullanmıştım doktorumdan onay alarak, çok büyük rahatlıkmış, vücudu toparlamaya faydası var mı bilemem ama sezaryen sonrası rahat hareket etmeye yararı olduğu kesin.
Kurşun geçirmez
Onu bi kere giydm nefes alamadım kız
Bende doğumlardan sonra korse taktim...
Sifir göbek...
Ama 40im çıktıktan sonra taktım...
Göğüs altından dize kadardi...
Bakalım kullanımından memnun kalacak mıyım tabi. Senin korsenin modelini anladım Bende simit sorunu var yeterli olmazdı öyle bir model.Aynen 50/liraya bu kdr sarmalama çok iyi benmki zibinli atlet gbi ama korse çok ise yaradı ama hala giyerm
Onu bi kere giydm nefes alamadım kız
Atabilorm fotosunu istersenBakalım kullanımından memnun kalacak mıyım tabi. Senin korsenin modelini anladım Bende simit sorunu var yeterli olmazdı öyle bir model.
Ben boydan rahat ettm valla yoksa diğerleri mahvetti beni ama süper toparliuorIlk zamanlarda alışamamıştım bende
Ama alıştım bir muddet sonra...
Gun icinde tak cikar yaptim ilk donem alisana kadar...
Vucut alışıyor mecbur
31 i ablamOylama başladı mı haber vermezseniz ben ya unutuyorum ya da işlerden kafayı kaldırıp bakamıyorum, arada beni yoklayın, çekip çıkarın diğer bölümlerden
Tariflere bakayım da ona göre karar veririm, oylamanın son günü ne zaman peki?
Ben boydan rahat ettm valla yoksa diğerleri mahvetti beni ama süper toparliuor
İkinciden sonra napsam gitmedi ama şuan iyi yine kilom
Mumya gibiEki Görüntüle 2200390 Banada bu daha iyi toparlar gibi geldi hem üstten hem alttan destekliyor.
Pek sıkıntıya gelen insan değilim ama işte bir umut aldım. İlk bebekte zaten çok almamışım, 40ım çıktığında vermiştim aldıklarımı, şimdi de öyle olur inşallah.
Anladım yaf Yeterince açıkladın zaten Tamam algıda azalma oluyor da bu kadar da değilAtabilorm fotosunu istersen
Uc sene de toparladı vucidum kendisiniDoğum sayisi arttıkça
Yaş ilerledikçe gobek olur normaldir canim
Nevoşu tehdit etmekle suçladı ablam, inandın mıBen bunu görmemişim, kim tehdit ediyor
Hee işe yarar gibi duruyordu Beğenmediniz mi yaMumya gibi
Haahhahah timamAnladım yaf Yeterince açıkladın zaten Tamam algıda azalma oluyor da bu kadar da değil
Dikişe faydalı olacağını düşünmemiştim, hatta acaba baskı yaparak zarar verir miyim diye düşündüm
Bende doktora sorup izin verirse hemen kullanayım o zaman, hem kiloyu verirken sarkmayı engeller. Maşallah maşallah 42 nasıl bir kilodur
Uc sene de toparladı vucidum kendisini
Evde spor hareketleri yapsam düzenli gider aslında ama gün boyu o kdr çok yoruluyorm onu unutiyorm :)
Ben anlamam ki doğum sonrası ne kullanılacağından, sadece rahatsız bir yapısı var gibi geldiHee işe yarar gibi duruyordu Beğenmediniz mi ya
Gazlayan biri olmalıYap yap
Ben yapmaya çalışıyorum
Bazen aksattıgim olur