- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
O yüzden söyledim zaten:)He sonra dilinde dolanalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yüzden söyledim zaten:)He sonra dilinde dolanalım
Kırkım çıktıktan sonra cesaret edebildim ben her gün giydim ama ben boydan zibinli korselerden almıştım hem göğüsleri de toparliyor çok güzelNe zaman kullanmaya başladın? Doğum sonrası için aldım 3 parça olanlar var ya, inşallah sıkıntı vermez de takar bende faydasını görürüm
Oylama başladı mı haber vermezseniz ben ya unutuyorum ya da işlerden kafayı kaldırıp bakamıyorum, arada beni yoklayın, çekip çıkarın diğer bölümlerden
Kırkım çıktıktan sonra cesaret edebildim ben her gün giydim ama ben boydan zibinli korselerden almıştım hem göğüsleri de toparliyor çok güzel
İlk oğlum 9 aylık olduğunda 52 kiloya dsmustumm direke
31 ekim ablaOylama başladı mı haber vermezseniz ben ya unutuyorum ya da işlerden kafayı kaldırıp bakamıyorum, arada beni yoklayın, çekip çıkarın diğer bölümlerden
Tariflere bakayım da ona göre karar veririm, oylamanın son günü ne zaman peki?
Degisikmis bu da zırhlı araç gbiEki Görüntüle 2200390 Bana da bu daha iyi toparlar gibi geldi hem üstten hem alttan destekliyor.
Pek sıkıntıya gelen insan değilim ama işte bir umut aldım. İlk bebekte zaten çok almamışım, 40ım çıktığında vermiştim aldıklarımı, şimdi de öyle olur inşallah.
Ee Doğum korsesi işte anca toparlar En ufak kaçak olmaz her yerden sarıyorDegisikmis bu da zırhlı araç gbi
Teşekkür ederim ablacım31 ekim abla
Ben bunu görmemişim, kim tehdit ediyordeneyelimmi Mune acillll gel acil tehdit ediliyorum
Rica ederim ablacim ne demekTeşekkür ederim ablacım
Selam bulduğun yerden dal boşver :)Selam kızlar, çok yoğunum yetişemiyorum
Hahaah haklisn kacirmamasi lazm , o zaman için 70/lira para vermjstm altı sene önce :)Ee Doğum korseli işte anca toparlar En ufak kaçak olmaz her yerden sarıyor
Degisikmis bu da zırhlı araç gbi
Ee Doğum korsesi işte anca toparlar En ufak kaçak olmaz her yerden sarıyor
Korse çok işe yarıyor pinkstrap, hızlı alıp çabuk kilo veren bir yapım var, gebelikte 18 kilo aldım, doğumdan 1 ay sonra 42 kiloya düşmüştüm fakat sezaryen doğum olduğundan günlük işlerimi yaparken iç dikişlerde açılma olmasın diye korse kullanmıştım doktorumdan onay alarak, çok büyük rahatlıkmış, vücudu toparlamaya faydası var mı bilemem ama sezaryen sonrası rahat hareket etmeye yararı olduğu kesin.Ee Doğum korseli işte anca toparlar En ufak kaçak olmaz her yerden sarıyor
Oy çokmuş Ben iyi fiyata almışım o zaman 50 liraydıHahaah haklisn kacirmamasi lazm , o zaman için 70/lira para vermjstm altı sene önce :)
Aynen 50/liraya bu kdr sarmalama çok iyi benmki zibinli atlet gbi ama korse çok ise yaradı ama hala giyermOy çokmuş Ben iyi fiyata almışım o zaman 50 liraydı