Bize sasirtmaca yapiyo nevos beyinBende bakıyorum anket yok, resim göremiyorum. Eskiden ekleme sırasına göre yapardı, ilk ben açtım diyelim 1.sıra benim, bunu neye göre yapmış bilmemedim
Kolay gelsin canımSen hiç fırça yemedin herhalde bugüne kadar, kızmak nasıl olur görmemişsin
Çok şükür canım sen nasılsın? Son dönem işte eksiklerle uğraşarak zaman geçiriyorum ,neyse ki bitmiyor
Günaydın millet
Ben zaten yeni başladım biliyorsun, hala çıkamıyorum eşimi yolluyorum eli boş geri geliyor, 2 hafta daha gidilmesi gereken şeyler sürünecek böyle.Kolay gelsin canımbiz bitirdik hazırlıkları elhamdulillah şimdi beklemesi kaldı
Çıkmaya da gerek yok aslında, biliyorsun ben her şeyi internetten alıverdim canım. İstesek de çıkma imkanımız yok ki. Erkeklerin yapacağı bir şey değil ya anlatıyorum şunu bunu tamamladık diye. Ellerine sağlık, süper diyor ama boş boş bakıyor eşimBen zaten yeni başladım biliyorsun, hala çıkamıyorum eşimi yolluyorum eli boş geri geliyor, 2 hafta daha gidilmesi gereken şeyler sürünecek böyle.
Kasılmalar durdu değil mi?
Öyle de bazı şeylere bakılması gerekiyor, internetten alacaklarımı aldım, bir de git şuna yerinde bak dediklerim var.Çıkmaya da gerek yok aslında, biliyorsun ben her şeyi internetten alıverdim canım. İstesek de çıkma imkanımız yok ki. Erkeklerin yapacağı bir şey değil ya anlatıyorum şunu bunu tamamladık diye. Ellerine sağlık, süper diyor ama boş boş bakıyor eşim
Çok şükür tansiyon ilacına başladığımdan beri kasılma olmuyor canım. Bir kere oldu, o gece de hapı almayı unutmuşum. Uykumdan uyandırdı, o derece güçlüydü ama çok şükür tekrarı gelmedi... Hala çok sık çarpıntım oluyor. Tansiyon hapı onu çözmedi, onun için de dün holter takıldı ölçüm yapıyor, bir de onun için ilaç vereceklermiş. Artık düşünmüyorum da zaten Allahın izniyle kavuşmaya az kaldı
Bize sasirtmaca yapiyo nevos beyin
Jimnastigi yapalim diye:))
Tüm yeni annelere ve anne adaylarına
pinkstrap Emira SY LezzetliCipetpet @alimiyon @CocoChanelmademoiselle @H E tontriko
Bildin canımBen çözdüm galiba
En az mesaj alan konu en başta, en çok mesaj alan konu en sonda olmuş
Bildim miNevreste
Baktım şimdi de öyle galiba :)Ben çözdüm galiba
Bildim miNevreste
Kizzz naptın psikolojim bozuldu şimdiden
İlkinde böyle şeyler oldu muydu ne çabuk unutmuşum da gidip ikinciyi yapmisim ben
Şaka bir yana Allah sana ve her isteyene yaşatsın bu dertleri ne diyeyim yeter ki sağlıklı olsunlar biz çilesine de bir şekilde katlaniriz
Çok şükür canım yine de geldik sağsalim bu günlereÖyle de bazı şeylere bakılması gerekiyor, internetten alacaklarımı aldım, bir de git şuna yerinde bak dediklerim var.
Aman haplarını unutma canım çok şükür son kritik haftandasın ama olsun 1 gün 1 gündür bebek için, zamanında sağlıkla gelsin inşallah, en zor geçirenlerden oldun sende, laylaylom olmadı
O senin kalbinin güzelliğinden canım benim
Güzel kalpli canım yasminim
Ben arada kalmisim zaten:))Ben çözdüm galiba
Bildim miNevreste
Ben arada kalmisim zaten:))
Sen goruntuleme dedin tatlim.Ben dün sordum hayır dedi nevreste
Sen goruntuleme dedin tatlim.