Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Neşelendirdiysem ne mutlu kuzum :KK15:

Pinko tırsmış izleyince, kızdı bana :110:
Sen hiç fırça yemedin herhalde bugüne kadar, kızmak nasıl olur görmemişsin :KK47:

:-):-):-) ben şimdiden o lohusa topuzu moduna girmiş durumdayım, halim hal değil. O yüzden olan oldu bile, ileriyi düşünemiyorum :-):-)

pinkstrap pinkstrap pinkom çok özledim, nasılsın iyi misin? :KK74: Artık korkmak için çok geç bak son günler :-)
Çok şükür canım sen nasılsın? Son dönem işte eksiklerle uğraşarak zaman geçiriyorum ,neyse ki bitmiyor :-)

Günaydın millet

Bugun benim icin temizlik gunu.. camlar perdeler koltuk ve yatak altlari ustleri.. dolap icleri.. mutfak...nevresimler.. bunlari en kisa basil yaparim kizlar deyin bana deyin: (
Bana gelen yardımcı kadın bunları yarım günde yapıyor taktiği biriktirmemek, her hafta camlar da dahil yapar sen acemi olarak 1 günde yaparsın. Tavsiyem onun gibi oda oda yapman; Salona gir süpür, halıyı kaldır, camları koltuğu falan sil yeri sil halıyı ser kapıyı kapat diğer odaya geç. Kadının sistemi böyle :KK8:

Bana gelen yardımcı kadın bunları yarım günde yapıyor taktiği biriktirmemek, her hafta camlar da dahil yapar sen acemi olarak 1 günde yaparsın. Tavsiyem onun gibi oda oda yapman; Salona gir süpür, halıyı kaldır, camları koltuğu falan sil yeri sil halıyı ser kapıyı kapat diğer odaya geç. Kadının sistemi böyle :KK8:
Her hafta cam mi siliyo kadin:) aboo.. bende ole yapim en iyiside perdeleri yykkanip asilmasi vs. Neyse ben esimle yapcam zaten ve is evet cok birikti.. pratiklik lazim. Camlari o halleder supurge isinide ikimiz. Ben sadece vileda. Koltuklari silerim. Atacaklar birikti atarim. Dolaplari hallederim. Aksama bitmez bu isler: ?

Her hafta cam mi siliyo kadin:) aboo.. bende ole yapim en iyiside perdeleri yykkanip asilmasi vs. Neyse ben esimle yapcam zaten ve is evet cok birikti.. pratiklik lazim. Camlari o halleder supurge isinide ikimiz. Ben sadece vileda. Koltuklari silerim. Atacaklar birikti atarim. Dolaplari hallederim. Aksama bitmez bu isler: ?
Bizim burası hala yapım aşamasında, heryer inşaat, o kadar toz pis var ki anlatamam görmen lazım, kadın her hafta siliyor ama her hafta o bez simsiyah, kendisi yapmasa ne pislik insan diye düşünür :KK53:
Biter de sende bitersin :silah:

Bizim burası hala yapım aşamasında, heryer inşaat, o kadar toz pis var ki anlatamam görmen lazım, kadın her hafta siliyor ama her hafta o bez simsiyah, kendisi yapmasa ne pislik insan diye düşünür :KK53:
Biter de sende bitersin :silah:
Ev isinden nefret ediyom yaa.. bana yemekle gel hskket. Nankor cunku.. bugun yap hadtaya ayni Kesin yaa.. once atilacaklarla baslayacam perdeleri indircem simdi camlari silsin esim bende onlarka baslayim gerisine bakarim: ( gozumde buyuyo ama yapacak birsey yok..

X