Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Neşelendirdiysem ne mutlu kuzum

Pinko tırsmış izleyince, kızdı bana
Sen hiç fırça yemedin herhalde bugüne kadar, kızmak nasıl olur görmemişsin

Çok şükür canım sen nasılsın? Son dönem işte eksiklerle uğraşarak zaman geçiriyorum ,neyse ki bitmiyor

Günaydın millet

Bugun benim icin temizlik gunu.. camlar perdeler koltuk ve yatak altlari ustleri.. dolap icleri.. mutfak...nevresimler.. bunlari en kisa basil yaparim kizlar deyin bana deyin: (
Bana gelen yardımcı kadın bunları yarım günde yapıyor taktiği biriktirmemek, her hafta camlar da dahil yapar sen acemi olarak 1 günde yaparsın. Tavsiyem onun gibi oda oda yapman; Salona gir süpür, halıyı kaldır, camları koltuğu falan sil yeri sil halıyı ser kapıyı kapat diğer odaya geç. Kadının sistemi böyle

Her hafta cam mi siliyo kadin:) aboo.. bende ole yapim en iyiside perdeleri yykkanip asilmasi vs. Neyse ben esimle yapcam zaten ve is evet cok birikti.. pratiklik lazim. Camlari o halleder supurge isinide ikimiz. Ben sadece vileda. Koltuklari silerim. Atacaklar birikti atarim. Dolaplari hallederim. Aksama bitmez bu isler: ?

Bizim burası hala yapım aşamasında, heryer inşaat, o kadar toz pis var ki anlatamam görmen lazım, kadın her hafta siliyor ama her hafta o bez simsiyah, kendisi yapmasa ne pislik insan diye düşünür
Biter de sende bitersin

Ev isinden nefret ediyom yaa.. bana yemekle gel hskket. Nankor cunku.. bugun yap hadtaya ayni Kesin yaa.. once atilacaklarla baslayacam perdeleri indircem simdi camlari silsin esim bende onlarka baslayim gerisine bakarim: ( gozumde buyuyo ama yapacak birsey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…