Aguhaha yeni bi benzetme:))Güzel olmuşEyfel Kulesi gibi maşallah
Günaydınn herkese başarılar muhteşem tarifler var ellerinize sağlık hanımlar
Sen hiç fırça yemedin herhalde bugüne kadar, kızmak nasıl olur görmemişsinNeşelendirdiysem ne mutlu kuzum
Pinko tırsmış izleyince, kızdı bana
Çok şükür canım sen nasılsın? Son dönem işte eksiklerle uğraşarak zaman geçiriyorum ,neyse ki bitmiyorben şimdiden o lohusa topuzu moduna girmiş durumdayım, halim hal değil. O yüzden olan oldu bile, ileriyi düşünemiyorum
pinkstrap pinkom çok özledim, nasılsın iyi misin? Artık korkmak için çok geç bak son günler
Tarifini Ekleme sırasına göreydi değişmemiştirSiralama neye gore cidden:)
Hadi ya ben bu kadar gec mi eklemisim:)) yoo canan benden once ekledi en sonda suan:))Tarifini Ekleme sırasına göreydi değişmemiştir
Hadi ya ben bu kadar gec mi eklemisim:)) yoo canan benden once ekledi en sonda suan:))
Ilkler sonda oluyo demekki:))Ben ilk ekleyenlerden sayilirim
Bana gelen yardımcı kadın bunları yarım günde yapıyor taktiği biriktirmemek, her hafta camlar da dahil yapar sen acemi olarak 1 günde yaparsın. Tavsiyem onun gibi oda oda yapman; Salona gir süpür, halıyı kaldır, camları koltuğu falan sil yeri sil halıyı ser kapıyı kapat diğer odaya geç. Kadının sistemi böyleBugun benim icin temizlik gunu.. camlar perdeler koltuk ve yatak altlari ustleri.. dolap icleri.. mutfak...nevresimler.. bunlari en kisa basil yaparim kizlar deyin bana deyin: (
Ilkler sonda oluyo demekki:))
Her hafta cam mi siliyo kadin:) aboo.. bende ole yapim en iyiside perdeleri yykkanip asilmasi vs. Neyse ben esimle yapcam zaten ve is evet cok birikti.. pratiklik lazim. Camlari o halleder supurge isinide ikimiz. Ben sadece vileda. Koltuklari silerim. Atacaklar birikti atarim. Dolaplari hallederim. Aksama bitmez bu isler: ?Bana gelen yardımcı kadın bunları yarım günde yapıyor taktiği biriktirmemek, her hafta camlar da dahil yapar sen acemi olarak 1 günde yaparsın. Tavsiyem onun gibi oda oda yapman; Salona gir süpür, halıyı kaldır, camları koltuğu falan sil yeri sil halıyı ser kapıyı kapat diğer odaya geç. Kadının sistemi böyle
Oylamada ki sırayı sormuyor musunuz?Hadi ya ben bu kadar gec mi eklemisim:)) yoo canan benden once ekledi en sonda suan:))
Fotolari paylasti bak ilk sayfada nevos.. o fotolar neye gore kondu ona mantik yurutuyoz:)Oylamada ki sırayı sormuyor musunuz?Konularınızın şimdi ki sırası mesaj yazılma Zamanına göre biri yorum yapınca güncellenir üste çıkılır
Bizim burası hala yapım aşamasında, heryer inşaat, o kadar toz pis var ki anlatamam görmen lazım, kadın her hafta siliyor ama her hafta o bez simsiyah, kendisi yapmasa ne pislik insan diye düşünürHer hafta cam mi siliyo kadin:) aboo.. bende ole yapim en iyiside perdeleri yykkanip asilmasi vs. Neyse ben esimle yapcam zaten ve is evet cok birikti.. pratiklik lazim. Camlari o halleder supurge isinide ikimiz. Ben sadece vileda. Koltuklari silerim. Atacaklar birikti atarim. Dolaplari hallederim. Aksama bitmez bu isler: ?
Ev isinden nefret ediyom yaa.. bana yemekle gel hskket. Nankor cunku.. bugun yap hadtaya ayni Kesin yaa.. once atilacaklarla baslayacam perdeleri indircem simdi camlari silsin esim bende onlarka baslayim gerisine bakarim: ( gozumde buyuyo ama yapacak birsey yok..Bizim burası hala yapım aşamasında, heryer inşaat, o kadar toz pis var ki anlatamam görmen lazım, kadın her hafta siliyor ama her hafta o bez simsiyah, kendisi yapmasa ne pislik insan diye düşünür
Biter de sende bitersin
Bende bakıyorum anket yok, resim göremiyorum. Eskiden ekleme sırasına göre yapardı, ilk ben açtım diyelim 1.sıra benim, bunu neye göre yapmış bilmemedimFotolari paylasti bak ilk sayfada nevos.. o fotolar neye gore kondu ona mantik yurutuyoz:)