Hayır demediBen dün sordum hayır dedi nevreste
Hayır demedi
Bunları sonra konuşuruz gibi birşey dedi
Yorum o halde...
Neyse söylemeyelim:)
Neden indirdin yüzünü
Evet az once aradılar. 19 yumurtadan 13 tanesini dollemisler, 4 tanesi canlı olarak devam ediyormus. Yarın tekrar arayacaklar
Moral bozmak yok öyle hemenEvet az once aradılar. 19 yumurtadan 13 tanesini dollemisler, 4 tanesi canlı olarak devam ediyormus. Yarın tekrar arayacaklarbugün 1. Gün dedi
3 aydır eşim vitamin içiyor, demek ki bi fayda görmemiş, inşallah canım. 4 tanesi yola devam eder. Bilmiyorum, yarın tekrar aradığında ne diyecekMoral bozmak yok öyle hemen
Bak 4 tanesi canlı diyorsun, transfere 1 tane bile kalsa yeter
Üzme kendini, hemen karaları bağlama
Iyi canim degil mi bir bile kalsa yeter .. kac tane koyuyorlar ki maksimum..Evet az once aradılar. 19 yumurtadan 13 tanesini dollemisler, 4 tanesi canlı olarak devam ediyormus. Yarın tekrar arayacaklarbugün 1. Gün dedi
2 tane koyacak. Benim düşüncem, transfere kadar diğerleri canlı kalır mı ?Iyi canim degil mi bir bile kalsa yeter .. kac tane koyuyorlar ki maksimum..
Nasipten öte köy yok canım, yarın ola hayr ola3 aydır eşim vitamin içiyor, demek ki bi fayda görmemiş, inşallah canım. 4 tanesi yola devam eder. Bilmiyorum, yarın tekrar aradığında ne diyecek
Aynen öyle, hakkımda hayırlısı, can verecek olan RabbimNasipten öte köy yok canım, yarın ola hayr ola
Bak hazırda dondurulmuşun var, hiç strese girme ve hemen kötüyü düşünme.2 tane koyacak. Benim düşüncem, transfere kadar diğerleri canlı kalır mı ?oglumda da 5 tane kalmıştı. Ikisini koymuşlardı, ikiz gebelik olmuştu. Birinin kalbi durmustu. Şuan istanbulda 3 dondurulmuş embriyo var
Aynen öyle kuzumAynen öyle, hakkımda hayırlısı, can verecek olan Rabbim
Hayırlısı ya. Takmiyorum kafama, olacaksa olurBak hazırda dondurulmuşun var, hiç strese girme ve hemen kötüyü düşünme.
Aynen öyle, hakkımda hayırlısı, can verecek olan Rabbim
Sağol canım, aminAllah en hayırlısını nasip etsin
Uzme kendimi
Dondurulmus embriyoyu neden kullanmadiniz? Onun maliyeti nedir?2 tane koyacak. Benim düşüncem, transfere kadar diğerleri canlı kalır mı ?oglumda da 5 tane kalmıştı. Ikisini koymuşlardı, ikiz gebelik olmuştu. Birinin kalbi durmustu. Şuan istanbulda 3 dondurulmuş embriyo var