Embriyolog ve doktor % 30 şansı var dedi. Bide urfadan istanbula bizi çok yıpratır diye böyle karar verdik.Dondurulmus embriyoyu neden kullanmadiniz? Onun maliyeti nedir?
Hakkinda hayirlisi kuzum.
Dondurulmuşta ilaçların maliyeti oldukça düşük fakat embriyolog ve doktoruna ayrı ücret ödeniyor. O da nereden baksan 5000₺ vardır şimdiEmbriyolog ve doktor % 30 şansı var dedi. Bide urfadan istanbula bizi çok yıpratır diye böyle karar verdik.
Dondurulmuş da olsa masraf yine kafa kafaya gelecekti. Çocukta var, aileler var ama oyle işte. Nerden tutsan elinde kalır. Eve yakın diye burayı tercih ettik. Hayırlısı olsun :)
FAZLANAZLI bizim kurabiye ne zaman geliyor.Seni unutmuştum aklıma düştün
Jelesec senin kanki bize ne zaman kurabiye yapacak
Bize 6 küsür tedavi 1 500 ilaç dendi. Ilaclar 2 bucugu geçti. 11 milyarı bulduDondurulmuşta ilaçların maliyeti oldukça düşük fakat embriyolog ve doktoruna ayrı ücret ödeniyor. O da nereden baksan 5000₺ vardır şimdi
Dondurmak için ayrı ücret öde, çözdürmek ve transfer için ayrı ücret öde
Öde babam öde
Normal, tüp bebek tedavisi canım. Şükret ilaç dozun çok yüksek değildiBize 6 küsür tedavi 1 500 ilaç dendi. Ilaclar 2 bucugu geçti. 11 milyarı buldu
Bende gittim yazdırdim zatenNormal, tüp bebek tedavisi canım. Şükret ilaç dozun çok yüksek değildi
Bak net söylüyorum, aynı tedaviyi ben yaptırsam şimdi rahat 14000₺ tutaro da ilaç dozumun yüksek tutulmasından
Düşün, ben birde aile hekimliğine transfer sonrası tüm ilaçlarımı yazdırıyordum
Valla iyi yapmışsın. Transfer sonrası ilaçlar da çok tutuyorBende gittim yazdırdim zaten
Seninde Allah yardımcın olsun, zor valla
Valla iyi yapmışsın. Transfer sonrası ilaçlar da çok tutuyor
Amin canım benim, cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim
Daha ayın 30 u geçmediSenin hediyeden haber var mı ?
Evet canım, Betül koyduk isminiçok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Sen nasılsın? İyisindir inşallah
Napalım artık, bu da bizim bir parçamız
O da sabırsız demek kiDaha ayın 30 u geçmedi
Dün akşamda eşim sordu
Bir daha konularımı yoruma kapatmam gerek sanırım beğenilenler sonda kalmışBildin canım
Yok kayınvalidem sormadı başkaO da sabırsız demek kikaynananda sordumu tekrar 30 u gelsede ogrensek artık yaaaaa catlayacaaamm
Yakında tekrar sorar benceYok kayınvalidem sormadı başka
Mantıklı hareketBir daha konularımı yoruma kapatmam gerek sanırım beğenilenler sonda kalmış
Bari ihtiyacım olan birşey olsun diyeceğim ama, herşeye ihtiyacım var diyebilirizYakında tekrar sorar bence
Kaderime razı gelicemMantıklı hareket
Ya fazla yorumdan, en az yoruma sıralanırsa
O zaman ne yapacaksın, kendi kendine mi konuşacaksın