Accuk gülün istedimNe güzel destek oluyorsun öyle
ÜrktümAccuk gülün istedim
hadi yaa. Ohss den dolayı mı diyorsun. Inşallah öyle bir sorun olmazGeçecek canım, sancıların çoğalır ise yarın sabah bi tartıl. 1,5 kilo üzeri artış olursa, direk hastaneye. Tamam mı
İnşallah olmayacak canım, sadece temkinli olmakta fayda var.hadi yaa. Ohss den dolayı mı diyorsun. Inşallah öyle bir sorun olmaz
Ilk defa oluyk bendede.. oyke cok degildi sukur ama pimpiriklendjm
Anladım canım sağolasınİnşallah olmayacak canım, sadece temkinli olmakta fayda var.
Karnın çok şişer ve nefes almakta zorluk çekersen tartıl
Sende spiral var ama dimi? Ya bugun modum asiri dusuk takacak aey ariyorum : (Önemli birşey değildir bence canım...
Lekelenmeler bendede oluyor adet devamında veya ara lekelenmeler şeklinde...
Sende spiral var ama dimi? Ya bugun modum asiri dusuk takacak aey ariyorum : (
Ya bilmiyorum tam ama icim daraliyo.. sacma bi reklama bile aglayasim geliyo: (Evet canım var...
Neden birşey mi oldu canını sıkan?
Ya bilmiyorum tam ama icim daraliyo.. sacma bi reklama bile aglayasim geliyo: (
Bilmesem hamilemiyim bu ne duygusallik dicem:))
Olabilir cok yorgunum.. bugun tum gun evdeydim yarinda buyuk temizlik yapcaz esimle cok is var.. biraz monotonluktanda skldm galiba birde yorgunluk vs cok mahvediyo beni sanirim.Allah allah...
Acaba hergün aynı şeyleri yapıyor olmaktan mı böylesin?
Malum çocuklarla ugrasmak, ev işleri yani hep aynı şeyler...
Olabilir cok yorgunum.. bugun tum gun evdeydim yarinda buyuk temizlik yapcaz esimle cok is var.. biraz monotonluktanda skldm galiba birde yorgunluk vs cok mahvediyo beni sanirim.
Iyi etmissin.. kk ya bile cok takiliyodum onu bile canim istemiyo o derece..Yorgunluk,uykuyu alamama
Bunlar sebep oluyor canim...
Bende hafta içi iyi hissetmiyordum kendimi,bıkmışlık vardı üstümde...
Bugün çıktık gezdik biraz kendime geldim:)))
Iyi etmissin.. kk ya bile cok takiliyodum onu bile canim istemiyo o derece..
Dun tum gun disardaydim bi kac bisey aldik cocuklarla cok enerjim yuksekti.. bugunde tersi oldu. Bunada sukur ne diyelim
Çıkıp gezip dolaşmak lazım...
Dun tum gun disardaydim bi kac bisey aldik cocuklarla cok enerjim yuksekti.. bugunde tersi oldu. Bunada sukur ne diyelim
Haha aynen kadin milleti iste:)) sahi oylama bu gece mi basliyi:)Hehehehe
Bi günümüz bi günümüzü tutmuyor
Yarın gece başlıyor bacımHaha aynen kadin milleti iste:)) sahi oylama bu gece mi basliyi:)