Dur bakalım nasip ortak karar veriliyor:)Bencede yöresel
Anlaştık, nereye imza atıyorumTamam aramızda
Biz cananla meze istiyoduk:))Pilavlar
Makarnalar
Kahvaltı
Deniz ürünleri
Şerbetli tatlılar
Ama nedense aklım hep yöresel diyor
Bi kolay bir zor tarif olacakmış, o yüzden meze başka sefere kaldıBiz cananla meze istiyoduk:))
Canım ben gönüllüyüm.Burada nasıl gönüllü bu bölümle sizlerle ilgileniyorsam okuldada öyle canım:)Bu yıl daha başlamadım geeçen yıl çok yoğundum:)Bu kadar cok okula gitmrk gerekiyo mu? Bilmedigimden soruyorum:) ogretmenler napiyo:)
Ben isimin bolunmesinden nefret ediyorum ya: ( bi baslicam camlar koltuklar perdeler hersey yikanip bitecek. ( istahim kaciyo sonra: )
Bi kolay bir zor tarif olacakmış, o yüzden meze başka sefere kaldı
Ben adrese yollarım:)Anlaştık, nereye imza atıyorum
Kategorilermiz sürpriz açılınca öğrenebilirsiniz:)Belli oldu mu yeni kategori
Belli olmadı, sadece fikir yürütüyoruzBelli oldu mu yeni kategori
TamamBen adrese yollarım:)
Başka seçeneklerin var mı?Belli olmadı, sadece fikir yürütüyoruz
Tamam
Ben adrese yollarım:)
Ne oldu Yasmin'im
Meze kolay mi zor mu:))Bi kolay bir zor tarif olacakmış, o yüzden meze başka sefere kaldı
Kategorilermiz sürpriz açılınca öğrenebilirsiniz:)
Ilerde ysparim bunlari ben valla: (Canım ben gönüllüyüm.Burada nasıl gönüllü bu bölümle sizlerle ilgileniyorsam okuldada öyle canım:)Bu yıl daha başlamadım geeçen yıl çok yoğundum:)
Bence öğretmen çocuklarla sadece ders konusunda ilgilenmeli:)Etkinliklerle sınıf temsilcisi ilgilenmeli:)
O çocuklar beni bir gün görmese hesap soruyorlar:)
Bana geçen yıl bir kısmı anneler gününde hediyeler almıştı.Öyle notlar yazmışlardı anlatamam:)
Öğretmenimiz boş durmaz zaten yakın arkadaşız.
Ben tam iş yapamam canım hep böyleyim:)
Yarışmacıları katmayınNe oldu Yasmin'im
Canım bu kural yeni değil biz uzun zamandır böyle yapıyoruz:)Ya ama abla yaa oldu mu şimdiiiimeraktan uyuyamam gece
Belli olmadı, sadece fikir yürütüyoruz
Tamam
Ben çalışmayı bir şeylerle uğraşmayı seviyorum:)Şimdi herkes armut piş ağzıma düşIlerde ysparim bunlari ben valla: (