Ben nedense yöresel bekliyorumKurabiyeden sonra meze kolay olur:)Biz bir zor bir kolay yapacağız:)
Yani hislerine çok güvenme:)
Olabilir ihtimaller arasında ama başka seçeneklerim var:)Ben nedense yöresel bekliyorum
Offf, çok severimBen de bugün temizlik yaptım:)Sonra oğlum yoğurtlu makarna istedi.Baktık makarna yok bizde tatar böreği yaptık:)Ev yapımı yoğurtlu makarna:)
Çayı demledim, kestane attım fırına geldimNereye kayboldunuz
tontriko
@-cantanem-
yasminsay
_CaNanSu_
ByNkoaLa
Smile Forever
T Tweety
N e v a
@minik meleklerim
can09e
Aynen ben de çok severimOfff, çok severim
Ellerine sağlık canım afiyet olsunÇayı demledim, kestane attım fırına geldim
Kayınvalidem İstanbul doğumlu ama aslen Erzurumlu, ondan öğrendim adını.Aynen ben de çok severimSen nerden öğrendim:)Bu Erzurum yöresine ait bir tarif:)
Sağolasın canım benimEllerine sağlık canım afiyet olsun
Anladım canım:)Evet herkes bilir belki tarifi ama adı o yöreye ait:)Geçende yazmıştın gördüm:)Soracaktım bugüne kısmetmiş:)Kayınvalidem İstanbul doğumlu ama aslen Erzurumlu, ondan öğrendim adını.
Bizde yapardık ama kesme mantı derdik
Burdayim boncuum..eve parktan yeni geldik.. cocuklari yatiriyom:)Nereye kayboldunuz
tontriko
@-cantanem-
yasminsay
_CaNanSu_
ByNkoaLa
Smile Forever
T Tweety
N e v a
@minik meleklerim
can09e
Ben burdayımNereye kayboldunuz
tontriko
@-cantanem-
yasminsay
_CaNanSu_
ByNkoaLa
Smile Forever
T Tweety
N e v a
@minik meleklerim
can09e
Aa ciddenmi:) peki neden:))
Ohhh ne güzel yapmışsınızBurdayim boncuum..eve parktan yeni geldik.. cocuklari yatiriyom:)
Hani nerelerdesin kurabiyeyi yaptın kayboldunBen burdayım
Aynen canım, herkes yapar ama adı değişir. Mesela Kars’ta hangel diyorlarmış, bende onu yeni öğrendim.Anladım canım:)Evet herkes bilir belki tarifi ama adı o yöreye ait:)Geçende yazmıştın gördüm:)Soracaktım bugüne kısmetmiş:)
Doğrudur canım:)Aynen canım, herkes yapar ama adı değişir. Mesela Kars’ta hangel diyorlarmış, bende onu yeni öğrendim.