Listeye alındıBaya tarif çıkar gibi
Niye ki, Nevreste katılıyor bende katılırım. Buna engel değil
Ortaklaşa katılmayın diyorumSen bana yarışmalara katılma mı diyorsun
Abooovv zopayi da aldi eline
Evet öyle diyor nevosSen bana yarışmalara katılma mı diyorsun
YaşasınListeye alındı
Yasmin haklı artık yeterAbooovv zopayi da aldi eline
1 sefer yapmıştık:)Evet öyle diyor nevos
Yaşasın
Ay keske ole olsa pisip agzima degil mideme girsede cignemek zorunda olmasam:))Ben çalışmayı bir şeylerle uğraşmayı seviyorum:)Şimdi herkes armut piş ağzıma düşAma işte her şeye öğretmen yetişemez:)
Kaç tarif gelmişti1 sefer yapmıştık:)
Sonradan ekleyince bildirim gitmiyor yani simdi anladiimmAllah kolaylık versin:)
Mesajı yollar yollamaz aklıma geldi.Geçmişi okuduğunu biliyorum bu sebeple oraya ekledim:)
Çalışan kadın da olsan, sonuçta annesin. Evinde illâki tencere kaynıyordur.Abooovv zopayi da aldi eline
Ben dedigim sebeplerden katilmiyorum ama hevesliyim bir gun yapacam bakalim neye kismet olacak.Yasmin haklı artık yeter
İyi de, geçerli sebep görmedim ben hiçBen dedigim sebeplerden katilmiyorum ama hevesliyim bir gun yapacam bakalim neye kismet olacak.
İşte bizim nesil hep böyle canım beni deli ediyorlar.Bilsen nelerle uğraşıyorumAy keske ole olsa pisip agzima degil mideme girsede cignemek zorunda olmasam:))
Hiç hatırlamıyorum bayağı oldu:)Kaç tarif gelmişti
Bak mesela kurabiye en kolayı bunu kaçırıyorsun:)Ben dedigim sebeplerden katilmiyorum ama hevesliyim bir gun yapacam bakalim neye kismet olacak.
Aynen canım gitmiyor:)Sonradan ekleyince bildirim gitmiyor yani simdi anladiimm
Okuyorum Okuyorum hala 49 sayfa bi yetisemedim bir durmadiniz
Hiç hatırlamıyorum bayağı oldu:)