Bencede yasaklanmalıEkmek çanağını çorbalarda yasaklıyorum:)
Ellerine sağlık canım afiyet olsunBen de bugün temizlik yaptım:)Sonra oğlum yoğurtlu makarna istedi.Baktık makarna yok bizde tatar böreği yaptık:)Ev yapımı yoğurtlu makarna:)
Duş aldım, oglanı da yıkadım, geldim
Çayı demledim, kestane attım fırına geldim
Yorgun ama iyiyim canim.. tum gun disarda olunca.. oglanlari disarda doyurdum.. kizida evde..disari gidip biraz dolasmak iyi geldi valla:)) sen nasilsin?Ohhh ne güzel yapmışsınızAllah kolaylık versin Nasılsın
Aynen öyle yapalım 3 defa kazandı bir daha gerek yok:)Bencede yasaklanmalı
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Duş aldım, oglanı da yıkadım, geldim
Afiyet olsun canımbende dondurma mı yesem. Dolapta duruyor
Sağol canım, bende önümüzdeki kategori yöresel olacak diye düşünüyorum, sen ne düşünüyorsunAynen öyle yapalım 3 defa kazandı bir daha gerek yok:)
Sağol canım
Saatler olsun canım
Çocuklarada sanada iyi gelmiştirYorgun ama iyiyim canim.. tum gun disarda olunca.. oglanlari disarda doyurdum.. kizida evde..disari gidip biraz dolasmak iyi geldi valla:)) sen nasilsin?
Ben bu sefer kararsızım size bırakıyorumSağol canım, bende önümüzdeki kategori yöresel olacak diye düşünüyorum, sen ne düşünüyorsun
Kaç secenek var aklındaBen bu sefer kararsızım size bırakıyorum
4 seçenek varKaç secenek var aklında
Kolay gelsin benim evede kokten yekten lazim temizlik sma ben surtmeyi tercih ediyorum: (Çocuklarada sanada iyi gelmiştir
İyiyim canım çok şükür bende temizliğe başladım:)Oturma odasını yaptım.Önce hep bereber yapıyorduk salon hariç hepsi 1 gün sürüyordu:)Şimdi kızların dersleri yoğun ancak bir odayı yaptım.Tabi dışarı girip çıkmalar olunca iş uzadı:)
İste geldim burdagimmmm
Pilavlar4 seçenek var
Canım sabah 6'da kalktım.6:50 de okula gittim.Sınıf temsilcisiyim.Bugün okula müze otobüsü geldi.Onlarla ilgilendim.Saat oldu 8:30 sonra benim kızlardan biri biraz rahatsızdı.Aşı oldular oda ateş yaptı.Onu merak ettim bu sefer onların okula gittim.Eve geldim saat 9 olmuşKolay gelsin benim evede kokten yekten lazim temizlik sma ben surtmeyi tercih ediyorum: (
Onlar okuldayken yapsan daha kolay olmaz mi?
Bencede yöreselPilavlar
Makarnalar
Kahvaltı
Deniz ürünleri
Şerbetli tatlılar
Ama nedense aklım hep yöresel diyor
Sen bu işi öğreniyorsun seni yanıma alacağımPilavlar
Makarnalar
Kahvaltı
Deniz ürünleri
Şerbetli tatlılar
Ama nedense aklım hep yöresel diyor
Az kaldı şu dönem geçsin her şey bitecek:)Ayyy sorma sıyırmaya az kaldı
Bencede yöresel
Bencede al beni yanınaSen bu işi öğreniyorsun seni yanıma alacağım
Tamam aramızda
Bencede al beni yanına
Bu kadar cok okula gitmrk gerekiyo mu? Bilmedigimden soruyorum:) ogretmenler napiyo:)Canım sabah 6'da kalktım.6:50 de okula gittim.Sınıf temsilcisiyim.Bugün okula müze otobüsü geldi.Onlarla ilgilendim.Saat oldu 8:30 sonra benim kızlardan biri biraz rahatsızdı.Aşı oldular oda ateş yaptı.Onu merak ettim bu sefer onların okula gittim.Eve geldim saat 9 olmuş1 bardak çay içtim başladım.Koltuk,duvar sildim.Tabi o sırada 10 kişi aradı 11:40 tekrar okula gitmem gerekiyor çıktım gittim.Eve geri 1 de geldim Daha anlatayım mı Benim günler hep böyle geçiyor:)