Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ekmek çanağını çorbalarda yasaklıyorum:)
Bencede yasaklanmalı
Ben de bugün temizlik yaptım:)Sonra oğlum yoğurtlu makarna istedi.Baktık makarna yok bizde tatar böreği yaptık:)Ev yapımı yoğurtlu makarna:)
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Duş aldım, oglanı da yıkadım, geldim
Çayı demledim, kestane attım fırına geldim

Afiyet olsun canım bende dondurma mı yesem. Dolapta duruyor

Yorgun ama iyiyim canim.. tum gun disarda olunca.. oglanlari disarda doyurdum.. kizida evde..disari gidip biraz dolasmak iyi geldi valla:)) sen nasilsin?
Çocuklarada sanada iyi gelmiştir
İyiyim canım çok şükür bende temizliğe başladım:)Oturma odasını yaptım.Önce hep bereber yapıyorduk salon hariç hepsi 1 gün sürüyordu:)Şimdi kızların dersleri yoğun ancak bir odayı yaptım.Tabi dışarı girip çıkmalar olunca iş uzadı:)

Kolay gelsin benim evede kokten yekten lazim temizlik sma ben surtmeyi tercih ediyorum: (

Onlar okuldayken yapsan daha kolay olmaz mi?

Kolay gelsin benim evede kokten yekten lazim temizlik sma ben surtmeyi tercih ediyorum: (

Onlar okuldayken yapsan daha kolay olmaz mi?
Canım sabah 6'da kalktım.6:50 de okula gittim.Sınıf temsilcisiyim.Bugün okula müze otobüsü geldi.Onlarla ilgilendim.Saat oldu 8:30 sonra benim kızlardan biri biraz rahatsızdı.Aşı oldular oda ateş yaptı.Onu merak ettim bu sefer onların okula gittim.Eve geldim saat 9 olmuş1 bardak çay içtim başladım.Koltuk,duvar sildim.Tabi o sırada 10 kişi aradı11:40 tekrar okula gitmem gerekiyor çıktım gittim.Eve geri 1 de geldimDaha anlatayım mıBenim günler hep böyle geçiyor:)

Bu kadar cok okula gitmrk gerekiyo mu? Bilmedigimden soruyorum:) ogretmenler napiyo:)

Ben isimin bolunmesinden nefret ediyorum ya: ( bi baslicam camlar koltuklar perdeler hersey yikanip bitecek. ( istahim kaciyo sonra: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…