Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ekmek çanağını çorbalarda yasaklıyorum:):KK53:
Bencede yasaklanmalı:duduk:
Ben de bugün temizlik yaptım:)Sonra oğlum yoğurtlu makarna istedi.Baktık makarna yok bizde tatar böreği yaptık:)Ev yapımı yoğurtlu makarna:)
Ellerine sağlık canım afiyet olsun :kk77:
Duş aldım, oglanı da yıkadım, geldim:KK8:
Çayı demledim, kestane attım fırına geldim :dondurma:

Afiyet olsun canım:KK8: bende dondurma mı yesem. Dolapta duruyor:-)

Yorgun ama iyiyim canim.. tum gun disarda olunca.. oglanlari disarda doyurdum.. kizida evde..disari gidip biraz dolasmak iyi geldi valla:)) sen nasilsin?
Çocuklarada sanada iyi gelmiştir:KK200:
İyiyim canım çok şükür bende temizliğe başladım:)Oturma odasını yaptım.Önce hep bereber yapıyorduk salon hariç hepsi 1 gün sürüyordu:)Şimdi kızların dersleri yoğun ancak bir odayı yaptım.Tabi dışarı girip çıkmalar olunca iş uzadı:)

Çocuklarada sanada iyi gelmiştir:KK200:
İyiyim canım çok şükür bende temizliğe başladım:)Oturma odasını yaptım.Önce hep bereber yapıyorduk salon hariç hepsi 1 gün sürüyordu:)Şimdi kızların dersleri yoğun ancak bir odayı yaptım.Tabi dışarı girip çıkmalar olunca iş uzadı:)
Kolay gelsin benim evede kokten yekten lazim temizlik sma ben surtmeyi tercih ediyorum: (

Onlar okuldayken yapsan daha kolay olmaz mi?

Kolay gelsin benim evede kokten yekten lazim temizlik sma ben surtmeyi tercih ediyorum: (

Onlar okuldayken yapsan daha kolay olmaz mi?
Canım sabah 6'da kalktım.6:50 de okula gittim.Sınıf temsilcisiyim.Bugün okula müze otobüsü geldi.Onlarla ilgilendim.Saat oldu 8:30 sonra benim kızlardan biri biraz rahatsızdı.Aşı oldular oda ateş yaptı.Onu merak ettim bu sefer onların okula gittim.Eve geldim saat 9 olmuş:işsiz:1 bardak çay içtim başladım.Koltuk,duvar sildim.Tabi o sırada 10 kişi aradı:deli:11:40 tekrar okula gitmem gerekiyor çıktım gittim.Eve geri 1 de geldim:KK45:Daha anlatayım mı:KK70:Benim günler hep böyle geçiyor:)

Canım sabah 6'da kalktım.6:50 de okula gittim.Sınıf temsilcisiyim.Bugün okula müze otobüsü geldi.Onlarla ilgilendim.Saat oldu 8:30 sonra benim kızlardan biri biraz rahatsızdı.Aşı oldular oda ateş yaptı.Onu merak ettim bu sefer onların okula gittim.Eve geldim saat 9 olmuş:işsiz:1 bardak çay içtim başladım.Koltuk,duvar sildim.Tabi o sırada 10 kişi aradı:deli:11:40 tekrar okula gitmem gerekiyor çıktım gittim.Eve geri 1 de geldim:KK45:Daha anlatayım mı:KK70:Benim günler hep böyle geçiyor:)
Bu kadar cok okula gitmrk gerekiyo mu? Bilmedigimden soruyorum:) ogretmenler napiyo:)

Ben isimin bolunmesinden nefret ediyorum ya: ( bi baslicam camlar koltuklar perdeler hersey yikanip bitecek. ( istahim kaciyo sonra: )

X