- 22 Temmuz 2017
- 43.931
- 130.583
Zoru severim kuzumAhahhha ama olur mu hazir okumus buyumus isi gucu var kadir kiymet bilir.. amann napcan alt temizle gazini cikarr.. bak ben hazir misss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zoru severim kuzumAhahhha ama olur mu hazir okumus buyumus isi gucu var kadir kiymet bilir.. amann napcan alt temizle gazini cikarr.. bak ben hazir misss
Ahh ahh, ne kocalar var.Sana da diyebilirim aynini menuler harika
Elinize saglik..
Bana da kocam hazirlamis gelmeye
Hazir sofraya oturmak gibisi yok valla
Ohh maşallah, nazar değmesinSana da diyebilirim aynini menuler harika
Elinize saglik..
Bana da kocam hazirlamis gelmeye
Hazir sofraya oturmak gibisi yok valla
Sağol canım, yayla çorbası yapmayı düşünüyorum. Nasıl senceKız asıl kalabalık menü sende 3 çeşit ana yemek var, daha ne olsun
Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun. Yarın ve sonrası için çorba da yap kendine bugünden, en azından 2 günlük çorban olsun kendin için. Ama gaz yapıcı olmasın (mercimek gibi)
Ahh ahh, ne kocalar var.
Ben hazır yemeği ısıttıramıyorum lahmacun ısmarlayayım diyor da, dolaptan yemekleri çıkarıp ısıtmıyor
Bir haftadir evde bugun hazirlamis sagolsun.. kimisi oyle ya hazir yemegi isitmaktan acizAhh ahh, ne kocalar var.
Ben hazır yemeği ısıttıramıyorum lahmacun ısmarlayayım diyor da, dolaptan yemekleri çıkarıp ısıtmıyor
Yayla, şehriye, tavuk suyu, düğün çorbası olur canımOhh maşallah, nazar değmesin
Sağol canım, yayla çorbası yapmayı düşünüyorum. Nasıl sence
Benim ki yapar, az çok öğrendi, ogrettim yani
Amiin canim amin.. Rabbim esirgesin hepimiziOhh maşallah, nazar değmesin
yayla çorbası yapıyorumYayla, şehriye, tavuk suyu, düğün çorbası olur canım
Aman Canan görmesin
yayla çorbası yapıyorum
Aman Canan görmesin
Biraz geç yazdm ondan konuda kopukluk oluştu :)Efendim
Biraz geç yazdm ondan konuda kopukluk oluştu :)
Sence birinci kim diye sordu vende canansu dedim
Seni diyor, birinci olacak bence diyorCanansu demiş sadece kız neyi görmeyeyim?
Seni diyor, birinci olacak bence diyor
Belki son gün sürprizler olur:)Nevreste tarif geliyormu canim
Hayırlısı olsun canımInşallah canım kısmet diyelim
Evet söyledi
Ekmek çanağını çorbalarda yasaklıyorum:)Sen hangi corbayi yapmıştın, ekmek çanagında domates çorbası kazanmıştı
Kurabiyeden sonra meze kolay olur:)Biz bir zor bir kolay yapacağız:)Mezeler olacak gülüm bence hissime güvenin
Bencede yasaklanmalıEkmek çanağını çorbalarda yasaklıyorum:)