Badem ununu biliyomda:)) yumurtayi nasil bayatlatcazki:)Bayat yumurta akı var tarifinde, badem unu var
Sen beni zayiflatcana ben sana kilo aldirmayim:)) haha:)) tavada yapiyorum tereyag Birde tuz sepele.. yaglar aksin kollarina dogru oyle ye:)))
Sarı ile beyazı ayrı şekilde kırıp 2 gün dolapta bekleteceksin beyazınıBadem ununu biliyomda:)) yumurtayi nasil bayatlatcazki:)
Ay ne guzel , eskiyi animsiyosundur oyle:) bende sicak sicak yaparken yiycem illa kaynar kaynar:))Valla kilo alacağım...
Biz küçüklükten alışmışız
Annemiz bazlama yapınca üstüne tereyağı gezdirir bide bal sürer azıcık...öyle yedirirmiş
Bal yemezmişiz normalde...
Şimdi bende çocuklara oyle yapiyorum
Ay ne guzel , eskiyi animsiyosundur oyle:) bende sicak sicak yaparken yiycem illa kaynar kaynar:))
Canim su video linklerini msj olarak atarmisin? Burda bulamadim: (
Oha:)) baska tarif vardir bence:)) illa mi bayat olcak:) acaip:))Sarı ile beyazı ayrı şekilde kırıp 2 gün dolapta bekleteceksin beyazını
Aynen canım:)Bide hepsi gittikten sonra tekrar bi temizlik yapılır
Genel yıl 8-9 çeşit yapıyorduk.Bu yıl en fazla 4 diye karar verdik:)Cok iyi ya.. gunlerde illa cok cesit olur ya. Gun sahibi hapi yutar genelde:)
Onun özelliği oOha:)) baska tarif vardir bence:)) illa mi bayat olcak:) acaip:))
Ay en iyidi 9 cesit ne yaw:)Genel yıl 8-9 çeşit yapıyorduk.Bu yıl en fazla 4 diye karar verdik:)
Kafamiz turk mutdagi napak fraaannsizzzz mutfakini garipsiyoz:))Onun özelliği o
Bir çeşitte,sarma,dolma,mantı,içli köfte vs olacak:)Ay en iyidi 9 cesit ne yaw:)
Bi tatli tuzlu hamur salata hop bitti gitti cesit degil miktar bol olursa yeterli:)
Yap gitsin, anne Kurabiyesi missKafamiz turk mutdagi napak fraaannsizzzz mutfakini garipsiyoz:))
Mecburi yani:))Bir çeşitte,sarma,dolma,mantı,içli köfte vs olacak:)
İyi canım, kızarıklık gitti, acı neredeyse hiç kalmadıyasminsay elin nasil oldu?
Aynen yaa nasilYap gitsin, anne Kurabiyesi miss
Ne biliyorsun belki gelirBiri de çıkıp atom kurabiye yapmadı