Aynen ağlayan kek falan olabilir:)Evet bence firin tepsibe gore soslu bi kek filan yap.. cikolata dosu olur islak kek olur. Bi kerede cikar aradan:) sen bi birek yapsan 1 tepsi yetmez o kadar kisiye.. 2 yeter mi acaba?
Ha pogcada yapabilirsin gerci istegine bagli.. ben borek tercih ederim cunku bi gun onceden yapabilirsin.. pogca taze guzel oluyo:)Aynen ağlayan kek falan olabilir:)
Yok canım yetiyor.Çocuklar küçük olduğu için çok yemiyorlar:)
Ama pastayı hepsi seviyor:)O sebeple onun az olmamması lazım:)
Aynen canım ben de o sebeple böreği tercih ederim:)Ha pogcada yapabilirsin gerci istegine bagli.. ben borek tercih ederim cunku bi gun onceden yapabilirsin.. pogca taze guzel oluyo:)
Haha tarifini yapinca bi dahaki gelsin diyosun dimi:))
Havuc salatasi olabilir yogurtlu.. cevizli kabak olabilir.. kereviz salatasi olabilir cevizli soslu..Aynen canım ben de o sebeple böreği tercih ederim:)
Rulo börek falan yaparım:)
Sarmayı herkes seviyor:)
Ağlayan kek yaparım:)Bir salata kaldı:)Yoğurtlu bir şeyler olabilir:)
Solemezki:)
Iyi geceler canim:)Kızlar ben yatıyorum, malum 4 den beri ayaktayım,hepinize hayırlı geceler
Henüz karar verilmedi canım biz oylama bitmeden 1-2 gün önce karar veriyoruz:)Tabi aklımda bir şeyler var:)
Hayırlı gecelerKızlar ben yatıyorum, malum 4 den beri ayaktayım,hepinize hayırlı geceler
Aynen bakalım canım :)Çok sağolasın:)Havuc salatasi olabilir yogurtlu.. cevizli kabak olabilir.. kereviz salatasi olabilir cevizli soslu..
O yüzden onaylamadım:)Yazdım cevabını bekliyorum:)Ekleyememiş olabilir:)Tarif varda fotograf yok macaronda:)
O yüzden başka bir şey bakarım:)Yada 2 tane yapacağım:)
Burada bi bayan vardı aynı şehirdeyiz ve eşlerimiz aynı tugayda çalışıyor . Hatta aynı bölük bile olabilirdi artık çok tanınmamak için sormadım baktım ki deşifre oluyorumyarışmaya katılıyordu oda
Evet aynen belki tanıyor bile olabiliriz mesela birbirimizi
CocoChanelmademoiselle canım
Aynı şehirdeydiniz ve eşleriniz aynı işi yapıyordu diye biliyorum:)
O yeni doğum yaptı:)
Aynen bak olabilir:)Daha önce ben de yapmıştım:)Ama bayağı oldu.Bir yarışma sunumu içindi galiba:)Ben geçen minik köstebek pastaciklar yaptim canım...
25 ten fazla çıktı canım.
Çocuklarda sever...
Gecen birinin tarifinde gene oyleydi sonradan duzeldi:)O yüzden onaylamadım:)Yazdım cevabını bekliyorum:)Ekleyememiş olabilir:)
Kızlar ben yatıyorum, malum 4 den beri ayaktayım,hepinize hayırlı geceler
Onu ben ekliyorum canım:)Bazı üyelerimiz resim ekleyemiyor.Bana e-mail gönderiyorlar.Bazılarını özelden tekrar gönderiyorum kendileri ekliyor.Bazılarını ben ekliyorum:)Gecen birinin tarifinde gene oyleydi sonradan duzeldi:)
Kadin macaron yapmis iddiali degilim diyo nevos:))