- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.470
- 43
İyiyim canım çok şükürAllah kolaylık versinÇocukları uyuttum yeni oturdum yemek bile yiyemedim şimdi yiyorum :)
Sen napiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım çok şükürAllah kolaylık versinÇocukları uyuttum yeni oturdum yemek bile yiyemedim şimdi yiyorum :)
Sen napiyorsun
Tesekkur ederim canim evet sunumum guzel oldu bende begendim:) ama canim genede senin kurabiyeden istiyor:))
Niye denemiyorsun sana oda kolay gelirBende var o teraziden ama macaron denemedim hic :)
Yok gün yapmıyoruz:)Heee anladim:)) gun mu yapiyosunuz:)
Yapicam haftaya insallah:)) bu hafta cok abur cubur yaptim:) yarina bugun sulu kofte yapmistim birde:) yarinada var yanina bi pilav o kadar yeter:) cocuklarla gezmeyi dusunuyorum yarin:)
Zor bir tarif değil canim...
Hem çocuklarda çok sever
Bence bir dene
Ay yok sanmam ki macaronu cok severim gebeyken bile canim cok cekmisti:) ama kendim yapabilir miyimki:)) girme kanima:)Niye denemiyorsun sana oda kolay gelir
Hee anladim:) yeme icme oluyo dimi:) benide cagirsanaa:))Yok gün yapmıyoruz:)
Çocuklarımız sosyalleşsin diye toplanıyoruz diyeyim:)
Yapicam haftaya insallah:)) bu hafta cok abur cubur yaptim:) yarina bugun sulu kofte yapmistim birde:) yarinada var yaniba bi pilav o kadar yeter:) cocuklarla gezmeyi dusunuyorum yarin:)
Tarif geliyor niye yapmayalım:)Ay yok sanmam ki macaronu cok severim gebeyken bile canim cok cekmisti:) ama kendim yapabilir miyimki:)) girme kanima:)
Sende bu azim varken, daha neler neller yaparsın
Yarın karar vereceğim, elimin uyuşukluğu giderse, içli köfte yaparım
Nazar etme ne olur, çalış seninde olurNiye kız
Geldim
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım
Ben yatağa uzandım, keyif yapıyorum, craprazlama xNe yapıyorsunuz nasılsınız
akşama anca geldiTakip ettim canım:)
Özellikle cantanem'in kurabiye ne zaman gelecek diye bekledim:)
Bugün biraz yorgunum.Bu hafta sürekli 1 gibi yattım ve sabah 6:20'de kalktım :)Bugün kendimi artık iyi hissetmiyorum:)
Kem gözlüler siiziiiiHayatta olmaz ole sey:)) ben desat oldugumu solerim ama degmez benim nazarim:))
Benim ki uyuduBurdayizda kizla basim dertte gene uyumuyo: (
Güzel yapmış
Bence erkenden uyumayı dene...
Vücut çökme noktasına geliyor uykusuzluktan...
Ve sürekli koşuşturma halindesin...
Dinlenmeye ihtiyacın var...
Yani bir şeyler yaparız.Masada oturup sohbet ederiz.Çocuklarımız oynar:)Genel olarak hepimiz birbirimize benziyoruz:)Sohbet muhabbet güzel yani:)Hee anladim:) yeme icme oluyo dimi:) benide cagirsanaa:))
Sende bu azim varken, daha neler neller yaparsın
Nazar etme ne olur, çalış seninde olur
Teşekkür ederim
Ben yatağa uzandım, keyif yapıyorum, craprazlama x
akşama anca geldi
Kem gözlüler siiziiii
Benim ki uyudu
Yani bir şeyler yaparız.Masada oturup sohbet ederiz.Çocuklarımız oynar:)Genel olarak hepimiz birbirimize benziyoruz:)Sohbet muhabbet güzel yani:)
Ya kafama koydugumda zor gelmiyo. . Mesela gecen su boregi yaptim ya 1 saat surdu surmedi tepsiye koymam.. pisirmesi ayri.. yeterki canim ceksin yapmak isteyim. Cocuklara bazlama yapcaktim ama biraz dinlenim bi kac gun oyle.Valla sen çok hamaratsın...
Ben bugün eşimde yok nasılsa
Bi cacık bide bulgur pilavi yaptim...
Çocuklar seviyor diye...
Sen maşallah hiç durmuyorsun...
Sen yaparsın yaaa, şimdiden yumurtaları kırda bayatlasınAy yok sanmam ki macaronu cok severim gebeyken bile canim cok cekmisti:) ama kendim yapabilir miyimki:)) girme kanima:)
Cok iyi ya.. gunlerde illa cok cesit olur ya. Gun sahibi hapi yutar genelde:)Yani bir şeyler yaparız.Masada oturup sohbet ederiz.Çocuklarımız oynar:)Genel olarak hepimiz birbirimize benziyoruz:)Sohbet muhabbet güzel yani:)
Ya kafama koydugumda zor gelmiyo. . Mesela gecen su boregi yaptim ya 1 saat surdu surmedi tepsiye koymam.. pisirmesi ayri.. yeterki canim ceksin yapmak isteyim. Cocuklara bazlama yapcaktim ama biraz dinlenim bi kac gun oyle.
Ne bayat yumurta mi lazimmis:))Sen yaparsın yaaa, şimdiden yumurtaları kırda bayatlasın
Sen beni zayiflatcana ben sana kilo aldirmayim:)) haha:)) tavada yapiyorum tereyag Birde tuz sepele.. yaglar aksin kollarina dogru oyle ye:)))Anammm kızzzzz
Bende diyorum ne yapacaktım kaç gündür erteliyorum...
Bazlamaaaa
Balli tereyağlı yapmam lazim
Bayat yumurta akı var tarifinde, badem unu varNe bayat yumurta mi lazimmis:))
Benim yumurta bitmis kiramam borege kurabiyeye filan gitti:)