Ohff temizlik deme boncuum ya hic canim istemiyo gunluk rutin seyleri bile ite kaka yapiyom inan: ( yemek ok ama temizlik sevmiyorum: (Ben bu sıra öyle zor tarifler yapmıyorumTemizliğe başlayayım diyorum toprak yağıyor.
Günler yoğun geçiyor:)
Canım eşim 1 gün evde 1 gün işte olunca onu bekliyorum:)Birde alışkanlık oldu uyuyamıyorum.İlla saat 12 olacak:)Güzel yapmış
Bence erkenden uyumayı dene...
Vücut çökme noktasına geliyor uykusuzluktan...
Ve sürekli koşuşturma halindesin...
Dinlenmeye ihtiyacın var...
Iclerinde gercek iddialilar var, ben degilim valla kabul ediyorum:))Daha gelecekler ve yapılmayan bir sürü tarif var:)Mesela benim aklımda 3 tarif vardı:)Ben birini yaptım:)
Aynen ben de bayılmıyorum ama mecbur yapacağız:)Başlasam 3 gün sürmez.Ama hava izin vermiyor:)Ohff temizlik deme boncuum ya hic canim istemiyo gunluk rutin seyleri bile ite kaka yapiyom inan: ( yemek ok ama temizlik sevmiyorum: (
Aynen iddialı tarif çok:)Iclerinde gercek iddialilar var, ben degilim valla kabul ediyorum:))
Canım eşim 1 gün evde 1 gün işte olunca onu bekliyorum:)Birde alışkanlık oldu uyuyamıyorum.İlla saat 12 olacak:)
Benimde yapmam lazimda perdeler camlar kokten yekten 2 gun kesin lazim bana.. dolaplarida halledim desem 3 gun aynrn..Aynen ben de bayılmıyorum ama mecbur yapacağız:)Başlasam 3 gün sürmez.Ama hava izin vermiyor:)
Klasik ama su cocostar ve kavala varken benimki fos:)) bakir kaplar bile kurtarmaz beni:)) aguhahaAynen iddialı tarif çok:)
Bence senin tarifte iddialı:)Klasiklerden,sunum güzel:)
Klasik ama su cocostar ve kavala varken benimki fos:)) bakir kaplar bile kurtarmaz beni:)) aguhaha
En iyisi erken uyumak:)Evet haklisin...
Bende kalmazsam iyidir
Dolapları yaptım canım:)Mutfak dolabı,vitrin,kiler,dolaplar yapıldı:)Benimde yapmam lazimda perdeler camlar kokten yekten 2 gun kesin lazim bana.. dolaplarida halledim desem 3 gun aynrn..
Nasip canım bakalım:)Sonuncu olmayalım gerisi mühim değilKlasik ama su cocostar ve kavala varken benimki fos:)) bakir kaplar bile kurtarmaz beni:)) aguhaha
Kendime demustim:) niye illa misafir slcan:)Dolapları yaptım canım:)Mutfak dolabı,vitrin,kiler,dolaplar yapıldı:)
Sadece cam,kapı,duvar,perde ve avizeler temizlenecek:)
Arkasına misafir almam lazım:)
Macaron da evet, bayat olmalı. Bende yapmak için bakmıştım ama gram şeklinde yapmak gerekiyormuş. Yumurta aklari kırılıp dolapta bekletilmesi lazımmış. :) hassas mutfak Terazisi lazım :)Anlamadığım şey, bayat yumurta akı demiş
Çocukları uyuttum yeni oturdum yemek bile yiyemedim şimdi yiyorum :)Ne yapıyorsunuz nasılsınız
Onada alisik bunyem nevosum:))Nasip canım bakalım:)Sonuncu olmayalım gerisi mühim değil
Bende var o teraziden ama macaron denemedim hic :)Macaron da evet, bayat olmalı. Bende yapmak için bakmıştım ama gram şeklinde yapmak gerekiyormuş. Yumurta aklari kırılıp dolapta bekletilmesi lazımmış. :) hassas mutfak Terazisi lazım :)
Tesekkur ederim canim evet sunumum guzel oldu bende begendim:) ama canim genede senin kurabiyeden istiyor:))Ben senin sunumuna bayıldım...
Yanindaki kahve lokum hepsi bir ahenk içinde...
Arkadaş gruplarım var:)Önce bana toplanmayı seviyorlar:)Ama ben bir türlü toplanamadımKendime demustim:) niye illa misafir slcan:)
Heee anladim:)) gun mu yapiyosunuz:)Arkadaş gruplarım var:)Önce bana toplanmayı seviyorlar:)Ama ben bir türlü toplanamadımOrganizasyon işi ben de kendim almadan şuna gidelim diyemiyorum