- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Sukur suya tutmak fayda etmistirİyi canım, kızarıklık gitti, acı neredeyse hiç kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sukur suya tutmak fayda etmistirİyi canım, kızarıklık gitti, acı neredeyse hiç kalmadı
Yani o olmadan karın doymaz.Hepsi okuldan geliyor:)Mecburi yani:))
Ole mi:) ne bilim pogca filan olsa yanina salata doyarim ben:) menunu belirledin mi peki:)Yani o olmadan karın doymaz.Hepsi okuldan geliyor:)
Sağolasın bacımyasminsay geçmiş olsun canım
Aynen canımSukur suya tutmak fayda etmistir
Sende ne beceriler var, macaronu tek gözün kapalı yaparsın her gün neler yaptığını burda görüyoruzAynen yaa nasil
Ugrasim ben bunla: ( yaparsam gorursun burda mutlaka, ama sanmam o kadar beceri yok:)
sen biliyorsun, sorun yok ozaman beklerizNe biliyorsun belki gelir
Yok canım ya önceliğim temizlik olunca:)Ole mi:) ne bilim pogca filan olsa yanina salata doyarim ben:) menunu belirledin mi peki:)
Sağolasın bacım
Ben biliyorum ama gelir mi onu bilmiyorum:)Sende ne beceriler var, macaronu tek gözün kapalı yaparsın her gün neler yaptığını burda görüyoruz
sen biliyorsun, sorun yok ozaman bekleriz
Tamam beceriksiz degilim ama hic yapmadigim birsey ilk defada basaramam bence.. ama sanirim denicem:)Sende ne beceriler var, macaronu tek gözün kapalı yaparsın her gün neler yaptığını burda görüyoruz
sen biliyorsun, sorun yok ozaman bekleriz
Muzlu Rulo Pasta yapabilirsin cok basit ve malzemelerde oyle olan seyler.. islak kekte olabilir soslu sosluYok canım ya önceliğim temizlik olunca:)
Şimdi ben normalde hep baklava yaparım.Ama tatlı tek olunca pasta veya kek türü bir şey mi yapsam diyorum:)
Börek olur:)Salata türü bir çeşit:)Ana yemekte sarma dolma olabilir...
Tarif istendi mi peki :)Ben biliyorum ama gelir mi onu bilmiyorum:)
Tamam beceriksiz degilim ama hic yapmadigim birsey ilk defada basaramam bence.. ama sanirim denicem:)
Aynen olabilir bayağıdır yapmadım :)1 tane yeter mi acaba:)Muzlu Rulo Pasta yapabilirsin cok basit ve malzemelerde oyle olan seyler..
Bendeki tarif yetmez sende var mi tarif?Aynen olabilir bayağıdır yapmadım :)1 tane yeter mi acaba:)
6 büyük 10 çocuk neredeyse:)
Evet :)Tarif istendi mi peki :)
Inşallah, yapınca resim at
yaşasın yarışmalar bundan sonra ki kategori ne acabaKurabiye deyince 2-3 cesit geliyodu aklima , arkadas nedir bu yaaa:))
Haha tarifini yapinca bi dahaki gelsin diyosun dimi:))yaşasın yarışmalar bundan sonra ki kategori ne acaba
O yüzden başka bir şey bakarım:)Yada 2 tane yapacağım:)Bendeki tarif yetmez sende var mi tarif?
Evet bence firin tepsibe gore soslu bi kek filan yap.. cikolata dosu olur islak kek olur. Bi kerede cikar aradan:) sen bi birek yapsan 1 tepsi yetmez o kadar kisiye.. 2 yeter mi acaba?O yüzden başka bir şey bakarım:)Yada 2 tane yapacağım:)