- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Ayy kusaacaaaammm geldi
Aile hekimi heç bana böyle bişe demedi
Kod verdı sonuclarına burdan bak kadın doguma gıt dedı namızssssızzzzz
2 günde artış göstermesi gerekiyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kusaacaaaammm geldi
Ayy kusaacaaaammm geldi
Kadın doğum doktoru isteyecek çünküAyy kusaacaaaammm geldi
Bende dıyodum 3 hafta sonra giderim kadın doğumaKadın doğum doktoru isteyecek çünkü
Yok canım, görmedim. Dur bildirimlere bakayım
Alışman lazım, kontrollerde kan alınacak çünküBende dıyodum 3 hafta sonra giderim kadın doğuma
Hemşire de öyle dedim ..
Ay çok zorlanıyorum kan alırken
başka sayfada kuzum yaa engin bilgilerinden faydalanmak istedimdi ..Yok canım, görmedim. Dur bildirimlere bakayım
Evet kuzum alışmam lazımAlışman lazım, kontrollerde kan alınacak çünkü
Bulamadım etiketini
Eki Görüntüle 2198074
Kizlar ben duzenli oldugumu biliyordum ama kurtajdan sonra sasmis benim duzen sanki bi bakin ne anlatiyor durum nedir sizce? Ben hep ortalamaya bakmisim.. şimdi bakarken farkettim
yasminsay rica ediyorum sen de bakar mısın?
Gayet normal bacım regl döngün.
Abla hafıza zehir maşallah :)@CocoChanelmademoiselle canım
Aynı şehirdeydiniz ve eşleriniz aynı işi yapıyordu diye biliyorum:)
O yeni doğum yaptı:)
sağol canım... peki yumurtlama zamanı döngüyü değiştirir mi?Gayet normal bacım regl döngün.
Adet döngüsü, zaman zaman farklı sürelerde olabiliyor.
Uzmanların açıklaması 21 ila 35 gün arasında görülen regl, normal döngü sayılıyor.
Bir ay 28-30. gün, diğer ay 26. gün olması gayet doğal. Sürekli aynı döngüde olması gerekmiyor yani.
Strese, hava değişimine, mekan değişimine bağlı değişiklikler olabiliyor.
Bak bu da benim kayıtlarım, değişkenlikler ortada. Her gecikmede tahlil yaptırırdım, Nevreste şahit
Doktorum 35 günü geçmeden yaptırıp ya da düşünüp strese girme dedi en son Eki Görüntüle 2198111
Normalde değişkenlikler olur, yumurtlaman adetin 12. günü olmuş. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl günündür.sağol canım... peki yumurtlama zamanı döngüyü değiştirir mi?
randevu aldım çarşambaya bi test yapılsın bakalım... ne durumdayız..:)
Canım iki günde bir kendini en az ikiye katlamalı kan değeri. Evdeki testlerin günden güne koyulaşmış, inşallah değerin de güzel çıkacaktır, yine de isteniyor bu şekilde ölçtürmek.Ayy kusaacaaaammm geldi
Allahım banada nasip etsın inşallah canım . Sende evladını sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallahCanım iki günde bir kendini en az ikiye katlamalı kan değeri. Evdeki testlerin günden güne koyulaşmış, inşallah değerin de güzel çıkacaktır, yine de isteniyor bu şekilde ölçtürmek.
7.haftada doktora gittiğinizde inşallah kalbini duyarsınız, 6hafta 3günlükken duymuştuk biz. Bir hafta öncesinde yani 5+3te de keseyi gördük.
o zaman ovu testlerim doğru şu durumda 30unda pik gördüm 1 2 si çatladı, 15i de regl oldum işte .. şimdi prgrama baktım yum.gününü 1 ekim diye değiştirmiş.Normalde değişkenlikler olur, yumurtlaman adetin 12. günü olmuş. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl günündür.
26 günde regl olan kişinin, ovülasyon hesabı 9. gün başlar, 19. gün biter. Bunlar olası gebe kalınabilecek günlerdir. Genellikle 12-13. gün yumurtası çatlar.o zaman ovu testlerim doğru şu durumda 30unda pik gördüm 1 2 si çatladı, 15i de regl oldum işte .. şimdi prgrama baktım yum.gününü 1 ekim diye değiştirmiş.
Profilime prof yazacağım, hakkaten bir doğum yaptıramam sanırımSelam gençlik