Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
ordakini aldım buraya yapıştırdım canım:/
yasminsay yasminsay
Gayet normal bacım regl döngün.

Adet döngüsü, zaman zaman farklı sürelerde olabiliyor.
Uzmanların açıklaması 21 ila 35 gün arasında görülen regl, normal döngü sayılıyor.
Bir ay 28-30. gün, diğer ay 26. gün olması gayet doğal. Sürekli aynı döngüde olması gerekmiyor yani.
Strese, hava değişimine, mekan değişimine bağlı değişiklikler olabiliyor.:KK15:

Bak bu da benim kayıtlarım, değişkenlikler ortada. Her gecikmede tahlil yaptırırdım, Nevreste Nevreste şahit :KK70:
Doktorum 35 günü geçmeden yaptırıp ya da düşünüp strese girme dedi en son :KK70:
9E6A4290-6579-44AF-B2D0-2CE4093964E8.png

Gayet normal bacım regl döngün.

Adet döngüsü, zaman zaman farklı sürelerde olabiliyor.
Uzmanların açıklaması 21 ila 35 gün arasında görülen regl, normal döngü sayılıyor.
Bir ay 28-30. gün, diğer ay 26. gün olması gayet doğal. Sürekli aynı döngüde olması gerekmiyor yani.
Strese, hava değişimine, mekan değişimine bağlı değişiklikler olabiliyor.:KK15:

Bak bu da benim kayıtlarım, değişkenlikler ortada. Her gecikmede tahlil yaptırırdım, Nevreste Nevreste şahit :KK70:
Doktorum 35 günü geçmeden yaptırıp ya da düşünüp strese girme dedi en son :KK70:Eki Görüntüle 2198111
sağol canım... peki yumurtlama zamanı döngüyü değiştirir mi?
randevu aldım çarşambaya bi test yapılsın bakalım... ne durumdayız..:)

Ayy kusaacaaaammm geldi :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Aile hekimi heç bana böyle bişe demedi :sinirli:
Kod verdı sonuclarına burdan bak kadın doguma gıt dedı namızssssızzzzz
Canım iki günde bir kendini en az ikiye katlamalı kan değeri. Evdeki testlerin günden güne koyulaşmış, inşallah değerin de güzel çıkacaktır, yine de isteniyor bu şekilde ölçtürmek.

7.haftada doktora gittiğinizde inşallah kalbini duyarsınız, 6hafta 3günlükken duymuştuk biz. Bir hafta öncesinde yani 5+3te de keseyi gördük.

Canım iki günde bir kendini en az ikiye katlamalı kan değeri. Evdeki testlerin günden güne koyulaşmış, inşallah değerin de güzel çıkacaktır, yine de isteniyor bu şekilde ölçtürmek.

7.haftada doktora gittiğinizde inşallah kalbini duyarsınız, 6hafta 3günlükken duymuştuk biz. Bir hafta öncesinde yani 5+3te de keseyi gördük.
Allahım banada nasip etsın inşallah canım . Sende evladını sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah :dua:

Normalde değişkenlikler olur, yumurtlaman adetin 12. günü olmuş. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl günündür.
o zaman ovu testlerim doğru şu durumda 30unda pik gördüm 1 2 si çatladı, 15i de regl oldum işte .. şimdi prgrama baktım yum.gününü 1 ekim diye değiştirmiş.

o zaman ovu testlerim doğru şu durumda 30unda pik gördüm 1 2 si çatladı, 15i de regl oldum işte .. şimdi prgrama baktım yum.gününü 1 ekim diye değiştirmiş.
26 günde regl olan kişinin, ovülasyon hesabı 9. gün başlar, 19. gün biter. Bunlar olası gebe kalınabilecek günlerdir. Genellikle 12-13. gün yumurtası çatlar.
28 günde bir olanlarda olası çatlama günü 14-16. gündür canım.:KK53:

X