Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Sarılmak isteyen her türlü sarılır:KK8:
çıktım, eve gidiyoruz. Yumurtalar en büyüğü 15 mm olmuş. Çarşamba kontrol. Cuma yada cumartesi Allahtan bişey olmazsa opu olacak:KK33:
opu dediğin yumurta toplama işlemiymiş değil mi?
hadi inşallah kazasız belasız iyi yolculuklar.. kaç dk arası gittiğin yerle?

151 kilometre, 2 saat sürüyor hemen hemen :)

Evet yumurta toplama işlemi oluyor canım. Çok sağol :KK15:
ben adet oldum canım yaa ovuya göre de normale göre de erken geldi bu defa noluyor ya allasen kafam allak bullak oldu karıştı gitti.. yok üzülmedim gerçekten de kafamın karışıklığı canımı sıkıyor

ben adet oldum canım yaa ovuya göre de normale göre de erken geldi bu defa noluyor ya allasen kafam allak bullak oldu karıştı gitti.. yok üzülmedim gerçekten de kafamın karışıklığı canımı sıkıyor
Ne kadar çok kafana takarsan, ya erteler yada günü ileri atar. Hayırlısı olsun canım, üzülme sakın. Bu ay olmaz sonraki ay olur. Allah büyüktür :KK200:

Ne zamandır düşünüyorsunuz ?:KK15:

33 tarif isin icinden nasil siyrilacagiz bilmem kurabiye yapicam derken dusunur dururdum sanki hic tarif yokmus gibi fakat epey bir tarif varmis yemek defterime ekledim hepsini hepsi de birbirinden guzel ve lezzetli bu kurabiyelerle ev pastanesi acilir valla ah kocam izin verse köse olurumda bakma iste

Sarılmak isteyen her türlü sarılır:KK8:
çıktım, eve gidiyoruz. Yumurtalar en büyüğü 15 mm olmuş. Çarşamba kontrol. Cuma yada cumartesi Allahtan bişey olmazsa opu olacak:KK33:
İns sonucu hayırlı olur canım geçmiş olsun

33 tarif isin icinden nasil siyrilacagiz bilmem kurabiye yapicam derken dusunur dururdum sanki hic tarif yokmus gibi fakat epey bir tarif varmis yemek defterime ekledim hepsini hepsi de birbirinden guzel ve lezzetli bu kurabiyelerle ev pastanesi acilir valla ah kocam izin verse köse olurumda bakma iste
Evet bende bilmediğim ne çok varmış diyorum :KK70:

X