- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
hayırlısı ben de isterim güzel haber vermeyi..:)Inşallah olmazsın...
Bi guzel haberde senden alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı ben de isterim güzel haber vermeyi..:)Inşallah olmazsın...
Bi guzel haberde senden alırız
hayırlısı ben de isterim güzel haber vermeyi..:)
İnş verirsnhayırlısı ben de isterim güzel haber vermeyi..:)
Ama o zaman sarilamazsinBiz çareyi 1 yatakta iki örtü kullanmakta bulduk, benimki ayrı onun ki ayrı
Vardiya değişimiBu sabah buralar çok hareketli
Ege soğudu sizin ora soğumadi mi ama bu haksizlikBu sıcakta battaniye ve yorgan mı örtüyorsunuz.Hava o kadar soğudu mu
Sarılmak isteyen her türlü sarılırAma o zaman sarilamazsin
çıktım, eve gidiyoruz. Yumurtalar en büyüğü 15 mm olmuş. Çarşamba kontrol. Cuma yada cumartesi Allahtan bişey olmazsa opu olacakfalza bekletmez inşallahh..
opu dediğin yumurta toplama işlemiymiş değil mi?Sarılmak isteyen her türlü sarılır
çıktım, eve gidiyoruz. Yumurtalar en büyüğü 15 mm olmuş. Çarşamba kontrol. Cuma yada cumartesi Allahtan bişey olmazsa opu olacak
151 kilometre, 2 saat sürüyor hemen hemen :)opu dediğin yumurta toplama işlemiymiş değil mi?
hadi inşallah kazasız belasız iyi yolculuklar.. kaç dk arası gittiğin yerle?
ben adet oldum canım yaa ovuya göre de normale göre de erken geldi bu defa noluyor ya allasen kafam allak bullak oldu karıştı gitti.. yok üzülmedim gerçekten de kafamın karışıklığı canımı sıkıyor151 kilometre, 2 saat sürüyor hemen hemen :)
Evet yumurta toplama işlemi oluyor canım. Çok sağol
Ne kadar çok kafana takarsan, ya erteler yada günü ileri atar. Hayırlısı olsun canım, üzülme sakın. Bu ay olmaz sonraki ay olur. Allah büyüktürben adet oldum canım yaa ovuya göre de normale göre de erken geldi bu defa noluyor ya allasen kafam allak bullak oldu karıştı gitti.. yok üzülmedim gerçekten de kafamın karışıklığı canımı sıkıyor
yok takmıyorum dedim ya hep, bir kuzum var Rabbim dilerse olur...Ne kadar çok kafana takarsan, ya erteler yada günü ileri atar. Hayırlısı olsun canım, üzülme sakın. Bu ay olmaz sonraki ay olur. Allah büyüktür
Ne zamandır düşünüyorsunuz ?
Öyle tabiki Allah bağışlasınyok takmıyorum dedim ya hep, bir kuzum var Rabbim dilerse olur...
Amin canimÖyle tabiki Allah bağışlasın
Rabbim seni sevindirsin insallah..Öyle tabiki Allah bağışlasın
Hayırlısı canım :)Amin canim
Annemin sehir disina tasinma olayi vardi kesinlesti bir de onun ardina dizi, cok uzuldum.. ondan cekti gunu galiba..
Rabbim seni sevindirsin insallah..
öyle hayırlısı.Hayırlısı canım :)
İns sonucu hayırlı olur canım geçmiş olsunSarılmak isteyen her türlü sarılır
çıktım, eve gidiyoruz. Yumurtalar en büyüğü 15 mm olmuş. Çarşamba kontrol. Cuma yada cumartesi Allahtan bişey olmazsa opu olacak
Evet bende bilmediğim ne çok varmış diyorum33 tarif isin icinden nasil siyrilacagiz bilmem kurabiye yapicam derken dusunur dururdum sanki hic tarif yokmus gibi fakat epey bir tarif varmis yemek defterime ekledim hepsini hepsi de birbirinden guzel ve lezzetli bu kurabiyelerle ev pastanesi acilir valla ah kocam izin verse köse olurumda bakma iste