Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elektrikler kesik burada, yoksa ıslak kurabiyeyi yapacaktım bende.C A N O tarif yapmakla meşgul
Elektrikler kesik burada, yoksa ıslak kurabiyeyi yapacaktım bende.
Canım çok içli köfte istiyor yarın yapayım bari
Içli köfteyi beceremiyorum ben... Ama ablam çok güzel yapar... bak dedin de canım çekti
Yap yap sen marifetli hatunsun...
Tatiana
Hayret bizdede bir haftadir elektrik kesintisi olmadi ...
Şehirleşiyormuyuz neeee
Bende hayatım boyujca bı kez yaptım yedim çok güzel ama daha tembel işi şeyler var güzel olanBenim aklıma düşürenler utansın
tontriko yapmış şu anda yiyor
LezzetliCipetpet ve Emira SY annelerinde yapacaklar bugün
Dün Lisabella yaptı, konu ondan açıldı, şimdi herkes içli köfte yapıyor
Benim aklıma düşürenler utansın
tontriko yapmış şu anda yiyor
LezzetliCipetpet ve Emira SY annelerinde yapacaklar bugün
Dün Lisabella yaptı, konu ondan açıldı, şimdi herkes içli köfte yapıyor
Tembellik hiç yakışmıyor sanaBende hayatım boyujca bı kez yaptım yedim çok güzel ama daha tembel işi şeyler var güzel olan
Valla sabah bulaşigini yıkadım tek birde oturma odasını süpürdüm geri kalan iş duruyor olduğu gibi tembellik benlik arkadaşım sen daha beni tanımıyorsunTembellik hiç yakışmıyor sana
Yarın alırsın sonucu :)
Belki gerek kalmaz ikinci kan vermene. Yarın sonucu alınca doktora git bence :)Aile hekimliği ertesi gün veriyor sonuçları
Çarşamba günü tekrar kan vermeyi unutma betaHCG için, doktorlar gün aşırı hcgnin katlanışını görmek için test isterler
yaptım, pişti, süsü kaldı.C A N O tarif yapmakla meşgul
Yarın alırsın sonucu :)
Belki gerek kalmaz ikinci kan vermene. Yarın sonucu alınca doktora git bence :)
yaptım, pişti, süsü kaldı.
Buzdolabında mı dursun, daha beyaz çikolata eritecegim
Yaptım, 10 dk beklettim. Şerbete buladım. DuruyorHayir buzdolabına koyma henuz...şerbeti yaptin değil mi?
Yaptım, 10 dk beklettim. Şerbete buladım. Duruyor
Yaptım, 10 dk beklettim. Şerbete buladım. Duruyor
Kurabiyeler tam soğumadan olur mu ?Tamam canim...
Süsünü yaptiktan sonra dolaba koymalısın
Kurabiyeler tam soğumadan olur mu ?
Kurabiyeler tam soğumadan olur mu ?
Bende elektrikler kesik diye söylenirken eşim geldi, baktım binanın otomatı yanıyorValla sabah bulaşigini yıkadım tek birde oturma odasını süpürdüm geri kalan iş duruyor olduğu gibi tembellik benlik arkadaşım sen daha beni tanımıyorsun
Ilık ya şuan. Çikolatasını şimdi yapsam olur mu diyorumAnlamadim
Ilık ya şuan. Çikolatasını şimdi yapsam olur mu diyorum
Ve dipnot; 3 bardak un fazla geliyor
Aynısı benim başıma da geldi. Eşim isteydi. Boşuna kaç saat beklemistim Ben hemen dış kapıyı açıp asansör ışığına bakıyorum. Orda yanmiyorsa her yerde gitmiştir. Yaniyorsa sigorta atmıştırBende elektrikler kesik diye söylenirken eşim geldi, baktım binanın otomatı yanıyor
Şaltere baktım, sıkıntı yok. Eşim aşağıdaki şalter inmiş dedi