Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
26 günde regl olan kişinin, ovülasyon hesabı 9. gün başlar, 19. gün biter. Bunlar olası gebe kalınabilecek günlerdir. Genellikle 12-13. gün yumurtası çatlar.
28 günde bir olanlarda olası çatlama günü 14-16. gündür canım.:KK53:
Su gebe kalmanın zorluğunu ve mucizesinin 3. Gebelikte anlamış olmam ne kadar Çahil olduğumun kanıtı :deli:

Cehaletle alâkası yok tatlım, böyle bir imtihana düşmemeniz, araştırmaya öğrenmeye gerek bırakmamış.
İyi ki de bırakmamış, şükür etmek lazım.:KK66:
Çok bilijcsizdim Yasmin olup olmamasından değil yumurtanın bir gün yaşadığını öğrendim mesela ondan önce bilmiyordum sanıyordum ki yumurta hep duruyor spermler bukusursa buluşuyor gibi düşünüyordum iş öyle değilmiş

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi mucize olduğunu kabul etmemek mümkün değil aslında çok da kolay değil onu demek istiyorum koca 1 ay o günü denk getirebilmek gerçekten zor yani demem o ki

Çok bilijcsizdim Yasmin olup olmamasından değil yumurtanın bir gün yaşadığını öğrendim mesela ondan önce bilmiyordum sanıyordum ki yumurta hep duruyor spermler bukusursa buluşuyor gibi düşünüyordum iş öyle değilmiş

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi mucize olduğunu kabul etmemek mümkün değil aslında çok da kolay değil onu demek istiyorum koca 1 ay o günü denk getirebilmek gerçekten zor yani demem o ki
Aynen öyle, birde yumurtanın döllenmesi, sağlıklı bölünmesi, bölünmelerini tamamlayıp blast olması, rahime tutunması, rahime yerleşmesi sıralaması var.
Bunlar da yumurtlamadan sonra 11-12 günü alıyor.
Tüm bunlar düzgün ilerler ise, gebesin:KK66:
Sonrası belirtiler ile devamını getiriyor:KK66:

Bende çocuk düşüncesınden önce öyle dusunurdum .
Aklım çıkardı hamıle kalcam dıye :olamaz:
Ama ne zaman çocuk düşünmeye başladık . Bat ı Satı burda öğrendım . Yumurtanın 1 gun yaşadığını burda öğrendim :KK12: Yumyrtlama gununu denk getırsen bile hamileliğin çok düşük bir ihtimal oldugunu öğrendım :KK12:

X