- 8 Haziran 2013
- 56.065
- 148.879
Inşallah canım, Sağol :)İns sonucu hayırlı olur canım geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım, Sağol :)İns sonucu hayırlı olur canım geçmiş olsun
Doğru, öyle bir muhabbet vardı bir ara, hatırladım.Burada bi bayan vardı aynı şehirdeyiz ve eşlerimiz aynı tugayda çalışıyor . Hatta aynı bölük bile olabilirdi artık çok tanınmamak için sormadım baktım ki deşifre oluyorum yarışmaya katılıyordu oda
Evet aynen belki tanıyor bile olabiliriz mesela birbirimiziDoğru, öyle bir muhabbet vardı bir ara, hatırlasım.
Bende akşamları bazen açıyorumBiz kalorifer bile açıyoruz
Maşallah, çok randımanlı ilerliyor canım, Allah boş çevirmesin inşallah.Sarılmak isteyen her türlü sarılır
çıktım, eve gidiyoruz. Yumurtalar en büyüğü 15 mm olmuş. Çarşamba kontrol. Cuma yada cumartesi Allahtan bişey olmazsa opu olacak
CocoChanelmademoiselle canımBurada bi bayan vardı aynı şehirdeyiz ve eşlerimiz aynı tugayda çalışıyor . Hatta aynı bölük bile olabilirdi artık çok tanınmamak için sormadım baktım ki deşifre oluyorum yarışmaya katılıyordu oda
Evet aynen oCocoChanelmademoiselle canım
Aynı şehirdeydiniz ve eşleriniz aynı işi yapıyordu diye biliyorum:)
O yeni doğum yaptı:)
Amin canım, inşallahMaşallah, çok randımanlı ilerliyor canım, Allah boş çevirmesin inşallah.
evetH E kan verdin mi ?
Kuzucum, hastanede mi verdin kanı, aile hekimliğinde mi?
sağlık ocagına verdım canımKuzucum, hastanede mi verdin kanı, aile hekimliğinde mi?
Aile hekimliği ertesi gün veriyor sonuçlarısağlık ocagına verdım canım
Bi daha mıAile hekimliği ertesi gün veriyor sonuçları
Çarşamba günü tekrar kan vermeyi unutma betaHCG için, doktorlar gün aşırı hcgnin katlanışını görmek için test isterler
Evet kuzucumBi daha mı
Ayy kusaacaaaammm geldiEvet kuzucum