Biliyor biliyor, kandırmayın beniOnu ona soralımBelki de bilmiyordur
Evet, olmuyormuşDemek olmuyormuş
Süresi dolmak üzere iptal edeceğiz ona göreKurabiye yapmak sorun değil de yüklemek dert olduhem de çok güzel bir kurabiye yapmistim eklemezsem çok şey kaybedersiniz
Senin daha ikinci madalya gelmemiş ki zatenKurabiye yapmak sorun değil de yüklemek dert olduhem de çok güzel bir kurabiye yapmistim eklemezsem çok şey kaybedersiniz
Niye kandıralım kiBiliyor biliyor, kandırmayın beni
Tamam işte. Bende aksini söylemiyorum zatenNiye kandıralım kibilip bilmediğimi bir Allah, bir yapacak kişi, birde Nevoş bilir. Ben sadece tahmin yürütüyorum
O vakit, sıkıntı nerede?Tamam işte. Bende aksini söylemiyorum zaten
Benim öğrenemememdeO vakit, sıkıntı nerede?
Ya gözünü seveyim sen nerelerdesin meraktan öldümNasılsınız hanımlar, özledim sizi
Yine kaçacağım ama öpüyorum sizleri şimdiden
Bu arada ölmedim yaşıyorum
Şişko deynep, ekmek yiyip kola içen deynep, tatlı dillin iyi, seni etiket yapmıyorum zaten bulursun yazdığımı
Kız @nevroş ben yokum diye ne kadar çok katılan olmuş yarışmaya, allah kolaylık versin
Nasılsınız hanımlar, özledim sizi
Yine kaçacağım ama öpüyorum sizleri şimdiden
Bu arada ölmedim yaşıyorum
Şişko deynep, ekmek yiyip kola içen deynep, tatlı dillin iyi, seni etiket yapmıyorum zaten bulursun yazdığımı
Kız @nevroş ben yokum diye ne kadar çok katılan olmuş yarışmaya, allah kolaylık versin
İyi de, ben öğrenmedimBenim öğrenemememde
Daha iyi zamanlarım olmuştuYa gözünü seveyim sen nerelerdesin meraktan öldümKaçma bir yere yine gel görüşelim:)Her şey yolundadır inşaallah
Özelden yaz konuşalım istersenDaha iyi zamanlarım olmuştu
Inzivaya cekiliyorum
Karşıma bir tüp bebek doktorunun hastasına pozitif haberi vermesi geldi, bir anda patladım. Bende anlamadım, ara ara geliyorlar bana
AminAllah sana ikiz,üçüz çocuklar nasip etsin...
Gönlünde ne varsa onu versin...
Üzdün benide...
Deminden beri yazıp siliyorum...
Amin canım benim, Rabbim cümlemizin gönlündekini ömrümüze nasip etsin. Allah razı olsun.Allah sana ikiz,üçüz çocuklar nasip etsin...
Gönlünde ne varsa onu versin...
Üzdün benide...
Deminden beri yazıp siliyorum...
Amin canım benim, Rabbim cümlemizin gönlündekini ömrümüze nasip etsin. Allah razı olsun.
Ağlamaya yer arıyorum sanırım, siz bana bakmayın
Pek konuşmak istediğim konular değil nevrosumÖzelden yaz konuşalım istersen
Gözlerim dolu dolu oldu yazdığını görünce
Yüreğim sızladı
Hayırlı haberlerini alırız inşallah...