- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sen efsane sunumlar yapan, özel bir üyesin. Fakat Un Kurabiyesini sen yapmayacaksın.yasminsay ben un kurabiyesi mi yapacağımHem ben efsane sunum yapan özel bir üye miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen efsane sunumlar yapan, özel bir üyesin. Fakat Un Kurabiyesini sen yapmayacaksın.yasminsay ben un kurabiyesi mi yapacağımHem ben efsane sunum yapan özel bir üye miyim
O bildisana niye söyleniyor, haksızlık bu
Teşekkür ederimSen efsane sunumlar yapan, özel bir üyesin. Fakat Un Kurabiyesini sen yapmayacaksın.
Bana söylenmedi ki, ben bildiğimi düşünüyorumsana niye söyleniyor, haksızlık bu
Bende kaç kişi saydım amaO bildi
Kesin olduğunu biliyorsun amaBana söylenmedi ki, ben bildiğimi düşünüyorum
Ama saydığın kişiler içerisinde, o özel üye yokBende kaç kişi saydım ama
Ama ben ona cevap vermedim sadece bildi sen de bilmiş olabilirsin:)O emin olduBende kaç kişi saydım ama
Artık eminimKesin olduğunu biliyorsun ama
Nasıl emin oldu işte, sıkıntı oradaAma ben ona cevap vermedim sadece bildi sen de bilmiş olabilirsin:)O emin oldu
Artık eminim
YorumlardanNasıl emin oldu işte, sıkıntı orada
Onu ona soralımBelki de bilmiyordurNasıl emin oldu işte, sıkıntı orada
Tarif paylaşılmadığı sürece emin olamam tabi, ama eminim yahu. Bence başkası olamazOnu ona soralımBelki de bilmiyordur
Yorumlardan diyorsun. Ozaman aramızdan biriAma saydığın kişiler içerisinde, o özel üye yok
işte dediğim gibi, pinkstrap mı ?Yorumlardan
Demek olmuyormuş
Yarışma 27 sine uzatıldı, acele etme canım benimKurabiye yapmak sorun değil de yüklemek dert oldu hem de çok güzel bir kurabiye yapmistim eklemezsem çok şey kaybedersiniz