Maalesef nevroşumTamam canım nasıl istersenPeki bundan sonra sık sık gelecek misin
Neredesin bacımİyi aksamlar kizlar 1000 kusur mesaj birikmiş atladım hep. Masallahiniz var
Yogundum biraz iki uc gundur pek evde degildim. Soyle bir bakayim dedim masallah okumaya gozum kesmedi.Neredesin bacım
Hep dedikodunu yaptılar
Söylemem, ben ispikçi değilimYogundum biraz iki uc gundur pek evde degildim. Soyle bir bakayim dedim masallah okumaya gozum kesmedi.Hayir olsun kim etti dedikodumu, hayatta inanmam
Git diyon oku diyon 1000 kusur mesaji diyon, git oku diyon resmenSöylemem, ben ispikçi değilim
ben iki tarifinde fotosunu goremiyorum
Orasını ben bilmezGit diyon oku diyon 1000 kusur mesaji diyon, git oku diyon resmen
hahah
Nasıl okuyim beya
Çipetpetin fotoğrafları görünüyor ama, sabr arkadaşımızın ki yokben iki tarifinde fotosunu goremiyorum
peki seninde dedikodu yaparlarsa sende gidip oku amaOrasını ben bilmez
evet cipetpeti gordum simdi,kus yuvası yokÇipetpetin fotoğrafları görünüyor ama, sabr arkadaşımızın ki yok
Ben okuyorum zaten, benim dedikodumun olmadığı akşam yokpeki seninde dedikodu yaparlarsa sende gidip oku ama
evet bu dogruBen okuyorum zaten, benim dedikodumun olmadığı akşam yok
İhtiyaç olursa ben hep buradayımMaalesef nevroşum
Ben ekledim:)
Neyse iyi olmuş seninle ilgili olan kısımları görmeni hiç istemeyizİyi aksamlar kizlar 1000 kusur mesaj birikmiş atladım hep. Masallahiniz var
Cidden mi yaNeyse iyi olmuş seninle ilgili olan kısımları görmeni hiç istemeyiz
Sen bana inanmadın mı yaniCidden mi yasimdi gidip meraktan okuyacagim