Beklerse iptal edelim yeniden yapsın.Ablam da yaptı fotoğrafladı aslında ama kız bi fırsat bulup yazamadı konusunu. Ben ondan sonra yaptım, konuyu ondan önce açtım
Ben buradayım canımAncak oturdum ne yapıyorsun
Hayırdır ne izledin ağladınİnstagramda keşfette takılıp durdum, ağlama krizlerine girdim-çıktım.
Anca toparlandım
Dedim bizim kızlar ne ediyor bakayım, baktım ses yok, laf atayım dedim
Karşıma bir tüp bebek doktorunun hastasına pozitif haberi vermesi geldi, bir anda patladım. Bende anlamadım, ara ara geliyorlar banaHayırdır ne izledin ağladın
Rabbim sanada nasip eder inşaallahKarşıma bir tüp bebek doktorunun hastasına pozitif haberi vermesi geldi, bir anda patladım. Bende anlamadım, ara ara geliyorlar bana
İnşallah canım benim, hepinizden Allah razı olsun. Bu ara fazla duygusalım sanırımRabbim sanada nasip eder inşaallahHepimiz dua ediyoruz
Ara ara hepimizde oluyorİnşallah canım benim, hepinizden Allah razı olsun. Bu ara fazla duygusalım sanırım
Hehh, gebe zaten. Yorulmasın, göbüşü burnuna erişti
Yaptı ekleyemedi zatenHehh, gebe zaten. Yorulmasın, göbüşü burnuna erişti
Yaptı ekleyemedi zaten
İnşallah canım, inşallah.Yasminim kiyamam.. Allah en kisa zamanda kucagimizi doldursun insallah.. ummadigin anda seni bulsunn..
Eltim yok, bişey diyemeyecegimBarışmak isteyen yok da işte ana baba diye eşim hep alttan alan taraf keşke anası babası da öyle düşünse :// onlarla değil problemde eltimim avukatligina soyundular kalakaldı kar ortada
Aynen yaa. Sayfalar oku oku bitmediBu akşam sohbetimize doyum olmuyor. Parmaklarım “dur artık Yasmin” diyor.
Acaba un kurabiyesini kim yapacak
Ben tahminimi çoktan yaptım ve bildimEltim yok, bişey diyemeyecegim
Aynen yaa. Sayfalar oku oku bitmedi
Sen tabiki
MuneBen tahminimi çoktan yaptım ve bildimsöylemeyeceğim
Demem, söz verdim
Eltim yok, bişey diyemeyecegim
Aynen yaa. Sayfalar oku oku bitmedi
Sen tabiki
sana niye söyleniyor, haksızlık buDemem, söz verdim