- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.705
- 43
Tamam canım nasıl istersenPeki bundan sonra sık sık gelecek misinPek konuşmak istediğim konular değil nevrosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım nasıl istersenPeki bundan sonra sık sık gelecek misinPek konuşmak istediğim konular değil nevrosum
Guru oldum
Seninkinde de Guru Üye yazıyor
Ben silince benimkinde ne yazıyor acaba
Yok benim ki otomatik değil özel yazımSeninkinde de Guru Üye yazıyor
Yok benim ki otomatik değil özel yazım
Banada söyle bari özeldenİyi de, ben öğrenmedim tahmin ettim ve doğru tahmin ettiğimi düşünüyorum bana “üstüne bastın, ayağını çek” denmedi beeeeennn tahminimin doğru olduğunu düşünüyorum
Biz daha önce başka formatta kkdaydık:)Sonra buraya geçtik:)Geçerken profilime Kazen yazmıştı:)
Sürprizi bozulur.O zaman ben niye son güne bekletiyorumBanada söyle bari özelden
Neyse un Kurabiyesi illaki yapılacak. O zaman ogreniriz bizdeSürprizi bozulur.O zaman ben niye son güne bekletiyorum
Hmmm, şimdi anladım.Biz daha önce başka formatta kkdaydık:)Sonra buraya geçtik:)Geçerken profilime Kazen yazmıştı:)
Aynen son günü bekleyin:)Neyse un Kurabiyesi illaki yapılacak. O zaman ogreniriz bizde
Olmaz, sende tahmin yürüt. Kopya vermem benBanada söyle bari özelden
Aynen canım:)Siz de yazan popüler üye-guru-aktif üye bayağı sonra eklendi:)Hmmm, şimdi anladım.
Evet, netten bazı araştırmalar yaparken, bazen KK nın eski paneli açılıyor.
O panelden, bu yeni panele geçişte yazıldı diyorsun. Doğru mu anlamışım?
tamamAynen son günü bekleyin:)
Olmaz, sende tahmin yürüt. Kopya vermem ben
Fazla kahve içiyorsun amaBaşım zonkluyor, bir kayfe yapayım
Kahveyi senin içmen yasak canım, benim değilFazla kahve içiyorsun ama