Benimkide 12 de geliyor:)Eşim nöbetçi bugün
Benimkide 12 de geliyor:)
Kaç gündür uyumuyorum sonra uyurum:)
12den sonra yoksun desene
Bende çocuklara masal okuyayım...
Gelirim birazdan
Insallah tutar :))Totem tutar inşaallah
Güzel görünüyor ellerine sağlıkEki Görüntüle 2197077
Nevos olmus mu rengi koyu gibi geldi ayvanin boyle mi olur...
Olmus mu gercekten :))Güzel görünüyor ellerine sağlık
Bak bu benim eskiden yaptığım bir ayva reçeli:)Şimdi biraz daha minik doğruyorum:)Olmus mu gercekten :))
İyi akşamlar canım ne yapıyorsun:)İyi akşamlar
Sofradayim tikim tikindim yine pişmanım ://İyi akşamlar canım ne yapıyorsun:)
Keşke çok yemeseydin arık bir ucundan diyete başlamalısın:)Sofradayim tikim tikindim yine pişmanım ://
Sen nasılsın abla :)
Seninki daha berrak daha beyaz gorunuyor sanki canim.. ama sagol begendigin icin..Bak bu benim eskiden yaptığım bir ayva reçeli:)Şimdi biraz daha minik doğruyorum:)
Seninki ile benzemiyor mu:)
Bence benziyor:)
Eki Görüntüle 2197081
Ben ayvanın çekirdeğini de koyarım, daha somona yakın bir renk oluyor.Bak bu benim eskiden yaptığım bir ayva reçeli:)Şimdi biraz daha minik doğruyorum:)
Seninki ile benzemiyor mu:)
Bence benziyor:)
Eki Görüntüle 2197081
Evet abla artık daha da vermem lazım 65 e düşsem yeter diyorum ahh keşke dusebilsem ://Keşke çok yemeseydin arık bir ucundan diyete başlamalısın:)
İyiyim canım sağol:)Koşturmalı birgünün sonuna geldik:)Ama bitmiyor:)
Öyle bir anlattın ki pazartesi yapasim varBen ayvanın çekirdeğini de koyarım, daha somona yakın bir renk oluyor.
Ama ayva reçelinin her türlüsüne bayılırım
Evet şimdi ben de koyuyorum.Bu 2013 te falan yapmışım sayfamda buldumBen ayvanın çekirdeğini de koyarım, daha somona yakın bir renk oluyor.
Ama ayva reçelinin her türlüsüne bayılırım
Boyun kaç canım:)Evet abla artık daha da vermem lazım 65 e düşsem yeter diyorum ahh keşke dusebilsem ://
73 u kiramadim zorlasam kirilirda bakalım tekrardan başlamak lazım :))
Bana çok iyi geldi ara sıra diyeti bırakmak kiloyu takrar almadığımi görünce mutlu oluyorum :)
Robittan geçirsek çok mi sulanır (tembel style )Evet şimdi ben de koyuyorum.Bu 2013 te falan yapmışım sayfamda buldum
Dedim ya şimdi çok minik doğruyorum.
Öyle bir anlattın ki pazartesi yapasim var