Totem yapmış, inşallah hamiledir :)
Isi vardır :)Iyicene merakta bırakıyor bizi
Ayy hadi inşallah diğer topikte okudum. Sabah yap sonucu merak ediyorum. Pozitiftir inşallah. Rabbim gönlüne göre versinAyy kizlarr gormussunuz iste totem yaptim bakalim :) yasminim sen de yap dogum tarihi ekliyorsun iste..
Ama beni cok mutlu ettiniz hepiniz..duygulandirdiniz.. siz de cok mutlu olun insallah..
Ayy kizlarr gormussunuz iste totem yaptim bakalim :) yasminim sen de yap dogum tarihi ekliyorsun iste..
Ama beni cok mutlu ettiniz hepiniz..duygulandirdiniz.. siz de cok mutlu olun insallah..
Gelecek inşallah canım benim.
Gelecek ins Yasmin kutlayacagiz burda sonrada dert yanacaksin uyumuyor kucağımi istiyor diyeceksin ins
İnşallah kızlarInşallah
Senin hamilelik takviminede şahit oluruz...
Allah gönlüne gore versin...
Aynen HE den gordum yapsammiki dedim yap kiz dedi yaptim bende:))Ayy hadi inşallah diğer topikte okudum. Sabah yap sonucu merak ediyorum. Pozitiftir inşallah. Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah kızlar
Hayırlısı olsun sanada yakışmış, onada yakışmış. :)Aynen HE den gordum yapsammiki dedim yap kiz dedi yaptim bende:))
Hamile misnAynen HE den gordum yapsammiki dedim yap kiz dedi yaptim bende:))
Gerci surprizi kalmadi artik olsa da olmasa da .. neyse bakalimm.. kismet..Hayırlısı olsun sanada yakışmış, onada yakışmış. :)
Ayrica hemen nasil gordunuz? Kimse gormez diye dusundumdu yazana kadar:))
Ayrica hemen nasil gordunuz? Kimse gormez diye dusundumdu yazana kadar:))
Utandim da yaa
Benden kaçmazAyrica hemen nasil gordunuz? Kimse gormez diye dusundumdu yazana kadar:))